Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (608)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Instinkt mi říká, že se děje něco nekalýho. A koule mi říkají, že tam musíme jít." Když jsem na pláži potkal Mitche Buchannona, tak jsem si uvědomil, že od našeho posledního setkání pilně navštěvoval solárko, posilovnu, oddělení plastické chirurgie a kadeřníka. Přesto jsem ho bezpečně poznal podle červeného plováku a taky proto, že mu ostatní říkali Mitchi. A pokud někdo tvrdí, že tento snímek je stupidní, tak má pravdu. Nicméně já tvrdím, že by se k němu hodila ještě o kousek větší stupidita a víc zpomalených běhů se zaříznutými plavkami do zadečku Stephanie, Summer a zejména C. J. Já jsem zkrátka náročný divák, který při sexuálním útoku na oči reaguje spokojeným vrněním. ()

predators odpad!

všechny recenze uživatele

POMO, já myslím, že to je ještě horší! Nepobavila mě ani ta úvodní "vtipná" scéna s dickem! Kolikrát jsme něco takového viděli?! Jinak se jedná o slátaninu ve všech aspektech, které od filmu očekáváte. Veškerá snaha skončila někde na 10% zamýšleného výsledku. Takže nakonec vtipy nejsou vtipné, akce je málo a nenazval bych ji akcí a příběh stojí za starou Bellu. Je to takové polovičaté, možná snad i čtvrteční, řekl bych. Jediné, co tedy opravdu zaujme a na co si přijde jak pánské, tak dámské publikum, jsou hezké křivky plavčic a vysekané figury plavčíků. Pro Rocka asi stejná facka jako pro Vina Naftu v xXx: Návrat Xandera Cage. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Rozpočet: 69 miliónov $ | Tržby: 177.9 miliónov $ | Pár dobrých gagov sa tam určite našlo. Príbeh je jednoduchý, až to bolí. Našťastie, aspoň ten vizuál je postavený na kráse tiel, a to bol hlavným atribútom i originálu. Ps: Najhoršie digitálne efekty v mainstreemovom filme za posledných 5 rokov. Ta horiaca loď? Je evidentné, že keď sa nejedná o čistokrvný akčný film, tak nemusím najať najlepších FXákov pre projekt, ale toto už bola hanba. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Dvouhodinová reklama na plavky, na prsa a na Dwayna Johnsona. Beru všecko, i když kromě prsou nic z toho nepotřebuju. Pro suchary, kteří si pletou kino s Národním - divadlo poznáte podle toho, že je v něm šatna. Já povrchnost v tomhle případě nejen čekal, ale přímo vyžadoval, takže vaše výtky mám přesně tam, kde má Johnson Efrona. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

IQ pod úrovní sprchového koutu se zabudovaným rádiem, přehlídkové molo těch nejnesympatičtějších pipek a pipů. Hned v úvodu, kdy si jde Skála zaběhat, jsem dostal exzém. A na konci filmu mi z kůže nezbyl nic než měsíční krajina. Čekal jsem blbost na odreágování, když člověk žere antibiotika a venku mrzne. Výsledek? K Antibiotikům jsem přidal acylpyrin a otevřel okno. Tohle fakt nešlo. ()

Galerie (234)

Zajímavosti (18)

  • Ronniemu (Jon Bass) se na začátku filmu směje skupina kluků kvůli nápadně chlupatým bradavkám, když jej ale později vidíme ve sprše, má je úplně holé. (TaNya_)

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama