Reklama

Reklama

Laře Croft (Alicia Vikander) je 21 let a právě zdědila obrovské obchodní impérium. Její otec, bohatý šlechtic a známý dobrodruh, Lord Richard Croft (Dominic West), zmizel beze stopy před sedmi lety, když byla ještě dítě. Od té doby se marně snaží najít nějaký smysl svého života. Když si přečte záhadný vzkaz, který jí otec zanechal, rozhodne se opustit Londýn a vyrazit do neznáma, aby přišla na to, co se jejímu otci doopravdy stalo. Vydá se po jeho stopách hledat legendární hrobku na mýtickém ostrově někde poblíž japonského pobřeží. Tato mise ale nebude jednoduchá – už jen dostat se na záhadný ostrov stojí Laru velké úsilí. Loď, která ji měla dopravit na pevninu ztroskotá v silné bouři a Lara se ocitá sama uprostřed neznáma, vybavená jen ostrým nožem, pevnou vírou a vlastní tvrdohlavostí. Pokud se jí podaří překonat své vlastní limity a přežít toto nebezpečné dobrodružství, stane se z ní skutečný Tomb Raider. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

be.bunny: Ona si to rozházela u Spielberga? Vím, že nazvala Michaela Baye Hitlerem, ale o Stevenovi nic nevím. No jako Lara by nebyla špatná, ale já bych byl radši za nějakou méně známou herečku a nejlépe z Anglie- a to ona není ani jedno :-)

be.bunny

be.bunny (hodnocení, recenze)

Proč tu nikde nečtu jméno Megan Fox? (jestli jsem to přehlédla, tak se omlouvám) Už dlouho se spekulovalo právě o ní jako o nové Laře. To, že si to rozházela u Spielberga, ještě nemusí znamenat, že ji v dálších velkoprojektech neuvidíme.

Ospalek

Ospalek (hodnocení, recenze)

Angelino jdi raději do důchodu. Ztrácíš své kouzlo a jsi stará.

Bingos

Bingos (hodnocení, recenze)

Další Tomb Raider? A jako nějaký prueqel? A bez Angeliny...? To smrdí... Ale kdyby se to vyvedlo budu jedině rád! Mnohem víc se těším na hru!

matthew.17

matthew.17 (hodnocení, recenze)

A to si fakt myslia že to budem pozerať bez Angeliny? Šak ona nehra Laru Croft, ona je Lara Croft

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Hned me napadla Ellen Page, ale nehodi se, protoze je to trpaslik ...

Vrbik

Vrbik (hodnocení, recenze)

Olivia WIld by na tuto roli určitě nebyla stará, těšil jsem se na ní jako na bondgirl ale nakonec to má nějaká Bérénice Marlohe, která se mi ani trošku nelíbí...

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

solid: Ta by byla perfektní a navíc je, stejně jako Lara, přímo z UK :-) Doufám, že to fakt neposerou a dají nám pěkně temnej dobrodružnej příběh. No 2012 nová hra a 2013 novej film- vypadá to zajímavě a značka TR ještě rozhodně není odepsaná, naopak! :-)

Wintery

Wintery (hodnocení, recenze)

Vzhledem k tomu, že už je Olivia Wilde teď starší, než kolik bylo Angelině v prvním filmu Tomb Raider, tak bych to spíš viděl na jinou, mladší herečku...

solid

solid (hodnocení, recenze)

Newsbusted! Pro změnu není změněný rok. A co se týče herečky tak jestli má být mladší no tak navrhuji Lily Collins.

SuicideKing

SuicideKing (hodnocení, recenze)

to nepotřebuje scénář,ani žádný extra příběh, stačí jen mompající se koziska,hodně skákáni - hompajicí se již zmíněné.. a to je tak fšecko

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Xavi6

Xavi6 (hodnocení, recenze)

To už je známá věc, že Laru Croft nebude hrát Angelina Jolie.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

V roli Lary bych si nejraději představoval nějakou úplně neznámou herečku (hlavně už žádnou Angelinu apod.), Lara Croft je totiž fenomén sám o sobě. Ale je mi jasný, že producenti tohoto filmu to asi budou vidět malinko jinak. Chce to pořádně vychytat scénář, víc dobrodružství a temnoty, nejlépe se inspirovat u Indyho a taky u nového TR Reborn a mohlo by to být super. Docela by se mi i líbilo, kdyby to udělali celý v PC animaci (jako Resident Evil- Rozklad). Každopádně se už moc těším.

cheyene

cheyene (hodnocení, recenze)

Pokud tam nebude hrát Angelina a nebude to mít tradičně primitivní a hloupý námět, tak to bude dobrá podívaná...

Související novinky

Vary přivítají Alicii Vikander a Ewana McGregora

Vary přivítají Alicii Vikander a Ewana McGregora

13.06.2023

57. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech už nám klepe na dveře, vše vypukne na přelomu června a července, kdy lázeňské město opět zaplní davy nadšených filmových fanoušků i… (více)

Amazon odhalil obří plány s Tomb Raiderem

Amazon odhalil obří plány s Tomb Raiderem

28.01.2023

Herním adaptacím se po letech nezdarů a posměchu začíná mimořádně dařit. Sony slaví úspěch s Uncharted nebo The Last of Us, Netflix zase s Arcane podle světa League of Legends, no a Amazon teď zkusí… (více)

Druhý Tomb Raider je mrtvý

Druhý Tomb Raider je mrtvý

29.07.2022

Adaptace herní série Tomb Raider se bude oficiálně znovu rebootovat. Chystané pokračování s Aliciou Vikander (Jason Bourne) se tak bohužel ruší, jelikož studio MGM, které bylo nedávno koupeno… (více)

Reklama

Reklama