Reklama

Reklama

Živí mrtví - Série 8

(série)
Trailer
USA, (2017–2018), 12 h 29 min (Minutáž: 41–62 min)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Andrew Lincoln, Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Seth Gilliam, Danai Gurira, Lennie James, Chandler Riggs, Ross Marquand, Khary Payton (více)
(další profese)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Pokračujeme přesně tam, kde jsme skončili. Rick a jeho skupina z Alexandrie čelí tomu největšímu zlu, které si dokážete v zombie apokalypse představit. Stojí proti nim skupina zvaná Saviors v čele s jejich lídrem Neganem a jeho baseballovou pálkou Lucille. Tato série by měla být podle tvůrců tou nejvíce akční a dravé chodce by měli nahradit přestřelky a vraždy. Kdo vyhraje? Bude to Rickova skupina, nebo frajírek Negan? (Davidkkk)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování boje s Neganem, další rozloučení. Únava materiálu výrazně znatelnější než v předchozí sérii. Z atmosférické hororovky se stala jalová střílečka s opakujícími se scénami, nikam se posouvajícími postavami, které buď vedou nudné dialogy nebo se z nich stávají egoističtí sráči. Negan dostává trochu větší rozvoj ale jinak se vše táhne a točí v kruhu, kde i zásadní úmrtí jen tak prohučí. Chvilku si dám pauzu a snad najdu odvahu, zbývající série dojet. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Baví mě díly s Neganem, pro mě je to oživení tohoto seriálu, který už mě nebavil a upadal pomalu do zapomnění a najednou přišel Negan a rozpoutal tam tohle. Série se mi moc líbila, z Maggie se stal super vůdce a jsem zvědavá, co bude chystat v další sérii, nakonec by mohla být záporačkou ona. Je velká škoda Carla, docela jsem si ho poslední dvě série oblíbila. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,DNEŠEK BUDE O ÚTOKU A SMUTKU…“ /// A tak se útočí a smutní… Vobčas ty kydy … ale není jich moc. Je to prostě hlavně boj. Pozdějc to taky začne bejt i vo lidech – o těch uvnitř dvou znesvářených skupin. Dojde taky na měření pinďourů, kde je lepší vůdce. A nejen na dálku. Jsem mile překvapenej. Oproti minulu ubylo keců, je to svižnější a o morálce. Navíc Negan chvíli sklízí víc sympatií než Rick. A normálně se těším na další sérku. Což už tady dlouho nebylo! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Děláme to, protože musíme. (A co? Prostě cokoliv…) 2.) Miluji tě, Lucille! 3.) Thx za titule „xavik6“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je těžké hodnotit celek, když to ani moc celek není, když na druhou půlku série musíte čekat skoro půl roku a zároveň vám konec té první půlky přišel tak nezáživný a nenadchlo vás to tolik, že tu druhou půlku dokoukáte skoro o čtvrt roku později. Každopádně dochází k nějaké eskalaci a i když je to TWD klasika, tak to jde sakra pomalu. Ale někam se dostaneme když už nic. Jak říkám, je to stále těžké hodnotit, ale na jednu stranu z osobního úhlu pohledu jsem rád, že mám za sebou tu krizi, kdy jsem byl jednu sérii od toho, že bych to přestal sledovat. Je stále otázkou kolik toho chce AMC do nás ještě napěchovat. Je také možné, že pro mě schválená devátá série bude úplné hovno, ale pokud pro nás chystají deset sérií, proč to nepřetrpět? Ale to je ve hvězdách. TWD si u mne neustále drží jisté standarty, ale ty jsou dosti skeptické, kdy jeden díl umí být totálně o ničem a ztráta času a další umí být docela zajímavé. Problémy jsou v tom, že ten první případ začíná opět převládat. ()

MikyAff

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudeme si nic namlouvat. Valí se to ze všech stran a já bohužel musím souhlasit - tohle je hodně slabá série. Na díly už se tolik ani netěším a nedělá mi problém během chvilky přestat věnovat sledování pozornost a vnímat jen tak na půl oka. Celkově už je zde hrozně přepostavováno a moje oblíbené charaktery, jako třeba Daryl nebo Jesus se objevují málokdy. Z těch, co jsou na obrazovce nejčastěji, je nejcharismatičtější Negan a Rickovi upřímně už přeju smrt. Ty jeho strašně hluboké zadumané pohledy začnou po chvíli štvát, obzvlášť po tom, co jsou v každém díle. Všeobecně se v téhle sérii objevují ty superultra deep pohledy nějak často. Nedočkali jsme se moc velkých smrtí a pro mě osobně ani překvapujících zvratů. Je to plytké. I přesto zatím na TWD nehodlám zanevřít. Furt tam bliká malá jiskra naděje.. ()

Galerie (492)

Zajímavosti (10)

  • Když Rick (Andrew Lincoln) cca v čase 0:05:30 nastupuje do auta, tak malé trojúhelníkové okno je napůl vypadlé. O několik vteřin později nám záběr ukazuje Ricka za volantem a malé trojúhelníkové okno je nasazené. (PatrikP4)
  • Když Aaron (Ross Marquand) srazí autem jednoho Spasitele, tak mu praskne čelní sklo. Když vystoupí, sklo není poškozeno. (Duoscop)

Reklama

Reklama