Reklama

Reklama

Živí mrtví - Série 8

(série)
Trailer
USA, (2017–2018), 12 h 29 min (Minutáž: 41–62 min)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Andrew Lincoln, Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Seth Gilliam, Danai Gurira, Lennie James, Chandler Riggs, Ross Marquand, Khary Payton (více)
(další profese)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Pokračujeme přesně tam, kde jsme skončili. Rick a jeho skupina z Alexandrie čelí tomu největšímu zlu, které si dokážete v zombie apokalypse představit. Stojí proti nim skupina zvaná Saviors v čele s jejich lídrem Neganem a jeho baseballovou pálkou Lucille. Tato série by měla být podle tvůrců tou nejvíce akční a dravé chodce by měli nahradit přestřelky a vraždy. Kdo vyhraje? Bude to Rickova skupina, nebo frajírek Negan? (Davidkkk)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ufff, tak mám za sebou i osmou sezónu, která schopností nudit a otravovat překonala i nepodařenou sedmou řadu. Tvůrci seriálu naprosto evidentně netuší, z které do které, takže většinu stopáže zabraly neuvěřitelně nablblé debaty a motivační proslovy, u kterých mluvčí udělali tu chybu, že si nenalíčili polovinu obličeje na modro, neseděli na koni a nemávali dvouručákem. I tentokrát se sázelo na slzopudné scény a Gabrielovy náboženské žvásty, zatímco příběh stagnoval, míjel se s logikou a jediného charismatického záporáka nechal zdevalvovat v jeho vlastní karikaturu. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzít jednu z největších příběhových kulminaci komiksové předlohy a utopit ji v hromadě zbytečného balastu a nadbytečných (a v mnohém i s ohledem k budoucím dějovým linkám docela pitomých) změn, to už chce kumšt. Zvláště pak, když ony nosné momenty pak ztrácí tak trochu smysl a o atmosféře ani nemluvě. To co mělo být tečkou a koncem jedné kapitoly je místo toho chabá repetice toho, co seriál táhne hodně rychle ke dnu. Mrtvolné finále je jen tlustou čárou pod mizerným počinem, který je osmá série. Pokud se podobným stylem tvůrci pustí i do The Whisperers pak to bude opravdové peklo. ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nebylo to úplně slavné, ale nejhorší také ne. Jen tempo seriálu, který ma být o mrtvých, šlo jiným směrem. Ne dolů, ale jinam. Docela jsem se těšil, až to cele s Neganem skončí. Dočkal jsem se. Docela bych se i bez téhle postavy obešel. Ale i tak to beru. Chvílema mi ho bylo i líto. I když to byl hajzl. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8.séria je už totálne zbytočná. Nemyslím to tak, že už sa nemuselo natáčať, ale to čo sa udeje v 8.sérií mohlo byť kľudne v tej predošlej. Takže mohla mať 7.séria aj dokopy 31 častí, alebo to všetko mali natlačiť do tých 16tich. Najväčšou chybou tejto série je, že sme uviazli na mieste a nič sa nedeje. Žiadna vízia do budúcna. Takže už tu máme skupiny - Alexandria, Hilltop a Kingdom a na tej zlej strane Spasiteľov a ak by sa niekomu málilo, tak ešte pridáme Ocean Side a Garbage People. Človek sa tak zamýšľa, že či sa tá zombie apokalypsa vôbec udiala, keď máme toľko preživších. Celkovo sa mi to neskutočne nepáči, že je tu milión postáv a vedie sa medzi nimi vojna. Kde sú staré dobré časy apokalypsy v prvej a druhej sérií? (Hodnotenie: Epizóda 2,5,8,10,11,12,13,14,15,16 ***** / 6 **** / 1,7,9 *** / 4 ** / 3 * ) ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po shlédnutí prvních pěti epizod jsem zklamanej. Rickova skupina podělává co může (když už se Morgan probere, tak je na scéně jinej magor - Ježíš a chce brát zajatce) a Neganovi to vše dost usnadňují. Sice mám stále rád Daryla, Carol a spol, ale čím dál víc se přistihuju, že fandím Neganovi. Tak už jsem dal zbytek série... Co napsat? Jednoznačně nejslabší, plné tragických pohledů, rádoby filozofických debat a prskání ve stylu : Negane já tě stejně jednou zabiju ty hááájzle... ()

Galerie (492)

Zajímavosti (10)

  • Ve chvíli, kdy sedí Negan (Jeffrey Dean Morgan) se Simonem (Steven Ogg) v místnosti, v záběrech vidíme vždy jinou polohu vysílačky, přestože nebyla používána. (willy1)

Reklama

Reklama