Reklama

Reklama

Maggie se musí i se skupinou probojovat tunelem s mrtvolami, protože pokračují v hledání skladu se zásobami. A Eugena a jeho kolegy přijmou do nového společenství. (TV Prima)

Recenze (15)

kery- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série se naprosto urvala ze řetězu. Stejně jako minulý týden, i tento díl výborně pracuje s postavami a ukazuje nám i jejich odvrácené strany. Scénáristi si pro nás opět představili několik naprosto senzačních momentů - eskalující vývoj Maggie/Negan, monolog Yumiko, nebo třeba dilema se "zavřenými" dveřmi..a nejenom tyhle. Těch parádních tématických detailů a drobností je tam tolik, že je nelze ani všechny vyjmenovat. Jak už to (evidentně) bývá zvykem (nestěžuju si!), celé je to zabalené do atmosférického hororového kabátu, který mě jako fanouška hororu dovádí k šílenství. Opět jsem se nenudil ani na chvilku - ba naopak - celé jsem to hltal jako dítě v hračkářství. Poprvé v historii seriálu můžu říct, že jsem absolutně naladěný na to, jak věci probíhají, a opět se, jako o 10 let mladší, hystericky těším na další týden. Jediné, co mě trochu sere, je to, že Kang nabrali až skoro ke konci seriálu, protože kdyby tam byla několik let předtím, tenhle seriál mohl být o řády jinde. S inspirací v Hannibalovi bych komentář rád uzavřel slovy "This is all I ever wanted for you fans, for all of us". ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než první díl. Atmosféra hodně dobrá. Scéna kdy Maggie vypráví co zažila s malým Hershelem se mi pěkně zaryla pod kůži. Daryl a jeho pěkně natočená scéna, kdy pozabíjí zombíky byla skvělá, hned jsem si ji musel pustit znova ( ta hudba v pozadí tomu pěkně přidala ). Konec klasický cliffhanger, tak jak jsme již od TWD zvyklí. Jsem natěšený na další díly. Zatím si závěrečná řada vede velmi dobře. :-) ()

Reklama

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neutíchajúca atmosféra a stupňujúce napätie naďalej pretrvávajú, návrat k horrorovým koreňom je očividný. Celá táto sekvencia v metre je naprostá extáza dychberúcosti. I rastúce napätie v konflikte medzi Neganom a Maggie sa dočkalo zaujímavého obratu a ich spor po vzájomnom porozumení je zatiaľ ponechaný ako status quo. Na Neganovi neprestávam obdivovať jeho nekompromisný prístup, že si stojí za svojim bez ohľadu na nič iné. Možno som v menšine, keďže nepatrím k tomu táboru, ktorý má stále niečo proti Maggie. Ja narozdiel od iných plne chápem jej perspektívu. A badass Daryl a ten jeho epický akčný nástup na scénu vo vlaku bol boží. ()

Pudding 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem jediný komu začíná ten seriál připadat KONEČNĚ drsnej? Z Maggie se stala bezcitná a osamocená silná žena. Její příběh ve vagonu byl dechberoucí, prostě to je správnej charakter development do****! Daryl god mode jako obvykle. Mezitím Eugene je sweaty, když nemá svoje kamarády ale snad to nějak zvládne. :)) A už teď Vám můžu říci, že další díly budou určíte pecka. ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ha ha, koukám, že nelogičnostem je stále dán volný průchod. Už deset let (+/-) mrtví čekají trpělivě na svých místech v mhd zatímco miliony dalších si migrovali po světě. A ten problém s dvěřmi? You gotta be kidding me.... Následně sejmou desítky nemrtvých, ale překvapivě těla zmizí a ulička je stále průchodná a další a další přicházejí. Granát zlividuje (ne)živou hmotu, ale sklo jen popraská. Není nad to když letí přírodní zákony do koše... ()

Galerie (62)

Zajímavosti (2)

  • Cca ve 35. minutě je vidět, jak Ezechiel (Khary Payton) míří brokovnicí (poté samopalem) na zombie, ovšem míří slepým okem. (Swanhearth)

Reklama

Reklama