Reklama

Reklama

Maggie se musí i se skupinou probojovat tunelem s mrtvolami, protože pokračují v hledání skladu se zásobami. A Eugena a jeho kolegy přijmou do nového společenství. (TV Prima)

Recenze (15)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než první díl. Atmosféra hodně dobrá. Scéna kdy Maggie vypráví co zažila s malým Hershelem se mi pěkně zaryla pod kůži. Daryl a jeho pěkně natočená scéna, kdy pozabíjí zombíky byla skvělá, hned jsem si ji musel pustit znova ( ta hudba v pozadí tomu pěkně přidala ). Konec klasický cliffhanger, tak jak jsme již od TWD zvyklí. Jsem natěšený na další díly. Zatím si závěrečná řada vede velmi dobře. :-) ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci prakticky nemaj co ztratit, takže se zcela utrhli ze řetězu, zvysoka dlabou na jakoukoliv realističnost, a servírují nefalšovanou žánrovou podívanou, kde se nezapře ani svérázná hororová atmoška.... Daryl je sigma male. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásné pokračování. Ale jako ta trapárna. Svet je v hovnech, ale my se musíme dozvědět z pohozeného plakátu, ze Amerika netoleruje rasismus. Proc se tam nemohl třeba válet plakát nabídek obchodního řetězce Tesca?   Vtipné. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neutíchajúca atmosféra a stupňujúce napätie naďalej pretrvávajú, návrat k horrorovým koreňom je očividný. Celá táto sekvencia v metre je naprostá extáza dychberúcosti. I rastúce napätie v konflikte medzi Neganom a Maggie sa dočkalo zaujímavého obratu a ich spor po vzájomnom porozumení je zatiaľ ponechaný ako status quo. Na Neganovi neprestávam obdivovať jeho nekompromisný prístup, že si stojí za svojim bez ohľadu na nič iné. Možno som v menšine, keďže nepatrím k tomu táboru, ktorý má stále niečo proti Maggie. Ja narozdiel od iných plne chápem jej perspektívu. A badass Daryl a ten jeho epický akčný nástup na scénu vo vlaku bol boží. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám mít pocit, že linka “stormtroopers” bude pěkná psycho-úchylárna (nebo scénáristický fail). Dějí se tam čím dál víc nesmyslné věci. Zbylé dvě linky fungují dobře (sere mě akorát ten dvojí metr - Negan nechá pipkou svému osudu a je za hajzla… vteřinu na to udělá ona to samé někomu jinému a je to OK). Nicméně. Kéž by si řada udržela alespoň takovouto kvalitu. ()

kery- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série se naprosto urvala ze řetězu. Stejně jako minulý týden, i tento díl výborně pracuje s postavami a ukazuje nám i jejich odvrácené strany. Scénáristi si pro nás opět představili několik naprosto senzačních momentů - eskalující vývoj Maggie/Negan, monolog Yumiko, nebo třeba dilema se "zavřenými" dveřmi..a nejenom tyhle. Těch parádních tématických detailů a drobností je tam tolik, že je nelze ani všechny vyjmenovat. Jak už to (evidentně) bývá zvykem (nestěžuju si!), celé je to zabalené do atmosférického hororového kabátu, který mě jako fanouška hororu dovádí k šílenství. Opět jsem se nenudil ani na chvilku - ba naopak - celé jsem to hltal jako dítě v hračkářství. Poprvé v historii seriálu můžu říct, že jsem absolutně naladěný na to, jak věci probíhají, a opět se, jako o 10 let mladší, hystericky těším na další týden. Jediné, co mě trochu sere, je to, že Kang nabrali až skoro ke konci seriálu, protože kdyby tam byla několik let předtím, tenhle seriál mohl být o řády jinde. S inspirací v Hannibalovi bych komentář rád uzavřel slovy "This is all I ever wanted for you fans, for all of us". ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ha ha, koukám, že nelogičnostem je stále dán volný průchod. Už deset let (+/-) mrtví čekají trpělivě na svých místech v mhd zatímco miliony dalších si migrovali po světě. A ten problém s dvěřmi? You gotta be kidding me.... Následně sejmou desítky nemrtvých, ale překvapivě těla zmizí a ulička je stále průchodná a další a další přicházejí. Granát zlividuje (ne)živou hmotu, ale sklo jen popraská. Není nad to když letí přírodní zákony do koše... ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuálně se jedná o skvost. Atmosféra je parádní a Darylova skupina v metru to je absolutní zombie tématika. Kazí to ale skupina Eugena a nějaký Společenství. Jinak by to byl plný počet. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teda...wow. Já z toho občas fakt cítím tu bolest. Ta atmoška je fakt něco. A bejt Neganem, tak by mě už mega srala ta věc zabít nezabít. Bych jí řek ať už to zmáčkne nebo se na mě vysere, protože tohle mezi je tak dobrý akorát na to toho druhýho zabít ze vzteku. ()

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Páni... Minulý díl byl pěkný rozjezd a zde ta kvalita stoupla ještě více, temná atmosféra neupadá , naopak přibývá. Je to teprve druhý díl a hned jde do tuhého, takže potřebuji nutně další díl, protože tohle je fakt něco.... ()

w.w.

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál ktorý sa oplatí dopozerať, ale som hádam to už 11. sezónou ukončia, je to už dosť trápenie. Inak kto už cestoval vlakom vie ako sa ťažko prediera chodbičkou ak tam zavadzia cestujúci alebo batožina na zemi a tu zabijú cez 20 zombies ktorí padnú pod nohy ale prekážka z tiel sa netvorí ako napr. v 300 či Kráľovstve nebeskom - dokonca aj zombies nemajú problém kráčať bez problémov cez 20 mŕtvych tiel na podlahe metra ()

Pudding 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem jediný komu začíná ten seriál připadat KONEČNĚ drsnej? Z Maggie se stala bezcitná a osamocená silná žena. Její příběh ve vagonu byl dechberoucí, prostě to je správnej charakter development do****! Daryl god mode jako obvykle. Mezitím Eugene je sweaty, když nemá svoje kamarády ale snad to nějak zvládne. :)) A už teď Vám můžu říci, že další díly budou určíte pecka. ()

Reklama

Reklama