Reklama

Reklama

Daryl stojí před finálním rozhodnutím. K jeho osadě se blíží Maggie s Neganem a armádou mrtváků. V Alexandrii je bouře, která strhala opevnění a mrtváci se opět dostávají dovnitř. (TV Prima)

Recenze (10)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice mám pár výhrad, jako například chodci, kteří se chovají spíš jako loutky a používají se jen když jim to scénář dovolí. Nebo že Negan přešel to minové pole i bez toho, aby si to promyslel, ale ne on jde dál. Pope je silně nevyužit. Závěrečný cliffhanger sice navnadil na další díly, které přijdou na jaře, ale já chci vidět další díl teď hned. Takhle to ukončit v tom nejlepším umí TWD moc dobře. Jsem hodně zvědav jak to dopadne mezi Darylem a Leah jejich dějová linka je dobře vystavěná. P.S. Nevím jak vy, ale taky vám přišlo,že děj v Alexandrii nám zkrátili. Vykašlali se na skupinku Aaron, Carol a spol. ? ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelé zavŕšenie prvej časti záverečnej série, ktoré prišlo s neskutočným cliffthangerom. Vážne kvitujem to, akým spôsobom bola táto epizóda vyskladaná. Istú zásluhu na tom môžeme určite pripočítať funkčnej dramatická rovina a parádne vygradovanému napätiu, ktoré výborne utváralo náladu a atmosféru tejto epickej podívanej. Akčnú stránku musím taktiež veľmi vyzdvihnúť, obzvlášť som zvedavý na to, akú šarapatu predvedie zbraň hwacha, ktorá určite poriadne zavarí našim postavám. Žiaľ, efekt tejto zbrane bol ponechaný otvorenému koncu, ktorý znamená jedno, budeme si na to musieť ešte chvíľu počkať. Zvraty a dejové obraty boli tiež veľmi pôsobivé a príbeh sa tým pádom značne zamotal. Uvidím, v akej východzej pozícii sa nakoniec ocitne Daryl po tom, čo Leah náhle otočila. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Víc zpraseně useknutou epizodu jsem ještě neviděl. Ne tohle opravdu není o “navnadit” na pokračování. To je čistá ukázka jak to akorát podělat. Linky tu jsou jen dvě (na “stormtrooperov” zapomeňte a ANI JEDNA není dotažená. Obě dvě se usedli doslova uprostřed akce. Tahle idiocie stála epizodu hvězdičku. Co je také dost na pováženou jsou mrtvoláci v mírovém poli… pokud reagují na hluk a světlo, neměl by je náhodou ten výbuch přitahovat (místo toho, aby se motali jako by se nic nestalo)? Plus klasické dilema… jak je směřovat mezi miny a nebýt mezi naima :). Tohle prostě nesedí… ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě téměř ideální finále první části série. Po celou dobu panuje napětí a linka se Smrťáky je opravdu skvělá. Nicméně linka s bouří trošku zaostává, ale není to nic nekoukatelného. 4/5 ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další výborná epizoda. Tentokrát se příběh věnuje Alexandrií, kde zuří bouře a to splašilo stádo zombíků l, takže hned pořádný problém a pak na základnu smrťáků, kde je Daryl a kam míří Maggie se svým stádem. Následný vývoj událostí mě překvapil. Sice se opakuje předchozí série, ale v tomhle případě me to ani nevadí. ()

Reklama

Reklama