Reklama

Reklama

Daryl a Maggie vyhladí Popeovu skupinu a získávají zpět osadu. Vrací se do Alexandrie a vezou potřebné zásoby. Za nedlouho se u brány ozvou další lidé a je to Eugene s nabídkou Commonwealthu. (TV Prima)

Recenze (10)

Davidkkk

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když mě po 4 měsících vmrštíte přímo do akce, nechtějte po mně, abych si díky debilnímu cliffhangeru na konci předchozího dílu vzpomněl na všechny podstatné okolnosti. Takhle se cliffhanger nedělá. Prvních několik minut zmatku a nudné akce naštěstí trochu zachrání smrt Aldena, která ale nevyvolá žádné emoce, protože jsme ho téměř půl roku neviděli. Přijde mi to oproti dřívějším dílům strašně lajdácky natočený. Scéna, kdy se Maggie rozhodne zabít propuštěné nepřátele, má sice super hudbu, ale jinak je tu všechno špatně. Závěrečný prostřih překvapil, ale jestli budu v příští epizodě sledovat flashbacky, jak skupina zavítá do Commonwealthu, asi se zabiju. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proboha co to udělali z Judith za ustrašené kuře? S přeobsazením ji definitivně sebrali status ultimativní mlátičky… Jako bumerang se tu i vrací idiocie z minula - rozjet dvě linky a useknout v polovině. Díky ní se naskakuje do rozjetého vlaku a zcela zbytečně je ve všem akorát bordel. Spousta kroků postav ztratila jiskru (a smysl - kdo byl sakra Alden?). Plus ten závěr. Ten nějak nekoresponduje s tím, co si pamatuju že se stalo naposled ve “stormtroopově” (mimochodem, takhle se dělá návnada na další epizodu… tímto měl končit předěl v 1/3 řady). Přes veškerá negativa (způsobená rozdělením dvojdílu) jde o nejdynamičtěji epizodu nejen řady této, ale posledních několik řad zpětně. ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší díl této série. 11 a závěrečná série nasadila laťku poměrně vysoko. V podstatě je to návrat o několik řad zpět. Kvalita je vytříbená, akce suverénní a tenhle díl byl fantastický. Závěrečný cliffhanger pak dočista nechápu, bylo asi nejvíc wtf moment od počátku seriálu. Na druhou stranu se bojím, že se vše začne točit Commonweathu a to by byla škoda. Ta jejich linka byla nejhorší. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z doposiaľ najlepších epizód jedenástej série, ktorá si najvyššie hviezdičkové hodnotenie rozhodne zaslúži. Myslím si, že je to najmä touto scénou, na ktorú som hľadel s otvorenými ústami. Neskutočný, už výborne udomácnený soundtrack tejto scéne parádne pridáva na kvalite. (Veľká časť najlepších scén TWD podľa mňa vznikla práve vtedy, keď sa niektorá z postáv poriadne naštvala a všetky jej pocity vyšli na povrch.) Dúfam, že celá séria bude aj naďalej pokračovať v takomto štýle. 9,5 varovných výstrelov z 10. ()

Galerie (76)

Reklama

Reklama