Reklama

Reklama

Eugene potká skutečnou Stephanie a dozví se pravdu o začátcích projektu Společenství vyvolených. Miltonová a Hornsby navštíví Alexandrijce, aby je přesvědčili k partnerské spolupráci... (TV Prima)

Videa (1)

TV spot

Recenze (4)

Davidkkk

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zábavnější, než předchozí 2 epizody? Určitě. Ale, že by mě začalo zajímat, co se v Commonwealthu vlastně děje, to fakt ne. Je trošku směšný, jak důsledkem nedostatku zajímavých postav, nuceně dávají prostor těm, kteří v minulosti dělali vyloženě křoví. Zavzpomínání na typku z 5. a 6. série mi udělalo radost a ta prezidentka s kloboučkem je vlastně docela ok. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než předchozí díl. Sice 4* ale hodně slabé, jelikož jsme se po delší době podívali na Hilltop a zase nějakou roli hráli zombie a trošku došlo i na boj, jinak by hodnocení bylo horší. Co se na scéně objevil Commonweath, šla série do prdele. Je na čase to pořádně nastartovat. Na to jak dobře série začala, tak se celkem rychle slušně hroutí. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oceňuji, že se scénáristé po těch všech přešlapech a zkratkách rozhoupali alespoň vysvětlit jak to bylo s tou “Stefanie” ve vysílačce (jméno, které si pro komunikaci zvolila ve skutečnosti její dcera). Na druhou stranu mě dost vytáčí jak je možné, že Daryl najednou nemusí nosit uniformu. Doslova k slzám mě dovedla scéna “palte!” (jakým směrem byla vedena střelba = kdo všechno stál v palebné linii). Epizoda není tak otřesná jako ta minulá, ale těch 10 koukatelných minut (na 35 minut odpadu) opravdu víc než jednu hvězdu nedá. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama