Reklama

Reklama

Poté, co Maggie zamítne Hornsbyho návrh ke spolupráci se Společenstvím, musí přihlížet tomu, jak někteří příznivci opouštějí komunitu. Maggie nevěří, že život ve Společenství  je bezpečný. Osud jí její domněnku brzy potvrdí... (TV Prima)

Videa (1)

TV spot

Recenze (7)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím jestli je to rozladěností ze sešupu posledních epizod, ale běží 15 minuta epizody (1/3 pryč) a ono se žvaní cestou autem, žvaní se v kostele, skáče se v čase… sere mě to. A pak najednou koukám na Kylea Reese z Terminátora! Bohužel se zase jen sedí a žvaní… a proč? Děj nemá kam jít tak vymýšlí další komunitu? A zase skáčeme v čase… a zase… tohle fakt ne. Co stojí za pozornost je posledních 10 minut. Mimochodem: opět není epizoda dotažená (bude pokračovat příště). ()

Davidkkk

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naši hrdinové se setkávají s novou komunitou... to tu dlouho nebylo. Nuda a extrémní vytočení z promrhaného využití času druhé třetiny završující série - dva pocity, které vystihují můj vztah k nejčerstvější epizodě. To, že je tam nějaká akce, díl nikterak nezlepšuje. Jedna z nejhorších epizod celého TWD. Ať už to radši skončí... ()

Reklama

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby tohle nebyla poslední série, tak klidně dám 5*.  Jenže tohle poslední série je a my tak po dvousté sledujeme úplně stejný koncept jako v předchozích sériích. Neříkám, že je to špatná epizoda, dokonce mě to i dost bavilo sledovat, jenže už je to dost repetitivní,. takže srážím hodnocení na 3*. ()

Galerie (59)

Reklama

Reklama