Reklama

Reklama

Společenstvím lomcují nepokoje. Za hradbami se navíc objevuje velké hnízdo mrtvých. A Negan se musí dostat do města a najít guvernérčina syna... (TV Prima)

Recenze (8)

Krychlicka1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro někoho, kdo kouká na TWD od začátku, je tohle už hrozná nuda, chybí tady strach o hlavní postavy, protože se s nich stali uż nepřemožitelní superhrdinové. Navíc nevím jak je to možné, možná je to jen mnou, ale už to není jako dříve, kdy jsem doufal že všichni úspěšně přežijí další epizodu, teď chci, aby už někdo z těch otravů umřel, protože všichni naší hlavní hrdinové jsou nezajímavý, nebo otravní. Navíc že záporáka nejde vůbec hrůza, což je další atribut, který této sérii chybí. Je to velká škoda, a já jenom doufám že mě závěrečná epizoda nezklame, a dá lhot téhle dříve výborné, teď již už bohužel utahané sérii. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem naprosto ze 17 ep vystříkanej. Strašně neuvěřitelnou atmosférou to na mě dýchá, napětí by se dalo krájet, peprný dialogy, například ta část kde Daryl a Maggie odkazují na Glenna. Společenství je připravuje na útok chodců a ve městě jsou protesty. A nejvíc se to soustředí na ty postavy a nejvíc na tom je ten pocit, že se brzo Rick vrátí v příštích epizodách. 9 nebo 10/10 epizoda rozhodně. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzdy ma pobavi ked filmove postavy - v tomto pripade zjazveny zaporak - idu so svojou 6ranovou pistolkou riesit nasilne situacie a iba svojou pritomnostou a neohrabanostou irituju tazkoodencov s automatickymi zbranami za nim. :D Tazkopadne a zotrvacne... ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomuhle seriálu fakt nepomáhají ty dlouhé pauzy. Člověk už pomalu zapomněl, co se tam dělo. A když ne, tak napětí z předchozích dílů už tam není, pač vracet se k rozjetým zápletkám po několika měsíční pauze zkrátka není fajn. I tak ale střízlivýma očima mi to přišlo takové nijaké. Skupina se stále hodí, hrdinové vyhrávají, vše jim projde, běžní vojáci umírají. Začíná to být pěkná nuda. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To roztomilé vzpomínkové intro mě potěšilo. Nostalgie vidět “staré dobré TWD”. Pak se epizoda rozjede na všech frontách. Krom “kdo to sakra je April” (no nesepnulo mi to hned) jsem upozorněn když zaznělo: “B14, spustit hned”. Pak přišlo hlášení o lockdownu (všichni známe) a jako na potvoru se zároveň vyskytla pár km od “stormtrooperova” horda… tak to je buď sakra scenáristický fail nebo nejradikálnější způsob jak potlačit nepokoje v historii :). Každopádně epizoda sice jede, ale obsahuje několik nebetyčných hovadin (převrácený Jeep a následná “přetrhovaná”), také celkem nechápu, že ze spratka neudělali sekanou první sekundu co ho našli. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (1)

  • V jedné scéně je vidět, jak si RJ (Antony Azor) čte komiks „Invincible“, který napsal Robert Kirkman, autor komiksové předlohy „The Walking Dead“. (DragonnCZ)

Reklama

Reklama