Reklama

Reklama

Živí mrtví - Série 11 (2021) (série)


Varianta (S11E19)

(epizoda)
  • USA Variant
TV spot

Společenství stojí na vratkých nohou, stačí málo a rozpadne se. Je třeba předvést viníky celé tragické situace na losování loterie. (TV Prima)

Videa (1)

TV spot

Recenze (5)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, zda je úplně chytré na posledních pár dílů přidávat nové a vylepšené chodce. Působí to malinko lacině a přeplácaně. Mohlo to přijít o sezónu dříve, ale napětí tam bylo. Celkem situace okolo Euguena se poměrně dobře rozvíjí, jsem zvědavý na pokračování. Jen mě mrzí, že koncept - najdeme útočiště - zabydlíme se - poznáme, že to tam špatně funguje - všechny zabijeme - se neustále opakuje snad od třetí sezóny. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za šest epizod konec a seriál má čas na epizodu, která se motá v kruhu. Než konverzační epizody jako je tato, tak raději nic. Navíc mě dost uráží, že rašple moc dobrě ví, kdo nastartoval masakr minule a přesto pořádá “lov na čarodějnice”. Za jediné pozitivum epizody, považuji “krmení” (nazvané “pomoc rodině” :)). Konec epizody sice přinesl nějakou akci, ALE směrem který se mi ale vůbec nelíbí. Jako evoluce v řadách zombie? Debilita. Dál…, kůň přežil nájezd? Jako koně už přestali chutnat? WTF!? Jsou to drobnosti, ale vážně mě vytáčí. ()

Reklama

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po adreanalinem a akcí našlapaných 2 epizodách musela přijít menší dialogová odmlka, která i tak velice dobře posouvala děj i v pozadí kupředu, snaží se dál rozvádět vztahy postav. Kurde 😂 máme dokonce už oficiálně i víc variant chodců! Osobně sem zvědav co teda ten Darylův sequel, kde by jsme těchto "chytrých" chodců měli vidět víc. Epizoda 8/10 dneska ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Následný vývoj událostí mě bavil. Nejlepší scéna byla v Jerryho království. Tma vítr a zvuky ve mě na chviličku vyvolaly pocity z prvních řad. Strach, nejistotu a postapo atmosféru. To jsem nezažil hooodně dílů. Dále pak to, že Eugene se poprvé zachoval jako chlap, i když je to hloupé, ale hrdinské. Pak bylo parádní to, že se zombíci začínají vyvíjet. To mělo přijít mnohem dříve, nejlépe místo Šeptačů. Na 6 díl do konce to je ale dost málo a dost otevřené. ()

Krychlicka1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

By mě reálně zajímalo, jak ten zombík přelezl plot, jestli tam byl nějaký stupínek, a on se nějak přitáhl, nebo musel při tom vyskočit, a taky jestli by začal házet s tím šutrem, kdyby ho Aron nestihl zabít. Jako nápad na oko zajímavý, ale nedomyšlený. Co mě ještě zklamalo bylo vyřešení situace, kdy se naší hrdinové ocitnou na střeše obklopení hordou zombie. Prostě střih, a všichni zombie jsou mrtví. Bravo jak skvěle vymyšlené. A Lance je taky úplný hlupák, a to jsem vkládal v něho nějakou důvěru. Jako hledám na TWD už jenom chyby, ale to je tím že už jsem otrávený touhle show. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama