Reklama

Reklama

Živí mrtví - Série 11 (2021) (série)


Co se ztratilo (S11E20)

(epizoda)
  • Česko O co jsme přišli (více)
TV spot

Guvernérka ustála velké bouře ve Společenství a snaží se se všemi zúčtovat. Yumiko ale neuposlechne rozkaz a bude Eugena hájit u soudu. A Daryl s Carol prchají za hradby. (TV Prima)

Videa (1)

TV spot

Recenze (4)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně by to nebyl ani až tak špatný díl, ale má to tolik blbin. Daryl a Carol jsou opravdu nesmrtelné postavy, které dokážou utéct ze střežené komunity, u toho pozabíjet spoustu vojáků, vyhnout se kulkám ze samopalu a pak v lese, když jsou obklíčeni, dokážou v klídku pozabíjet i dalších tucet vojáků. Člověk ani nemá strach o ty lidi ve vlaku, pač Daryl je všechny vymlátí. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta úvodní vzpomínková intra jsou úžasná. Připomínají to jaký seriál byl. Nebyly tam žádné debilní projevy (opravdu je to divadlo se soudem nutné?). Scény byly lépe natočené (to artové cvičení s baterkou v tunelu byla tragédie… zbytečně degradovaná scéna s potenciálem) a jediné co za to stálo byl ten šíp do krku… ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Soud a tyhke kravíny sem prostě nepatří. Celý Commonweath je shit. Čekal jsem, že se poslední série zaměří na začátek. Málo lidí, málo jídla, přežívání... Nečekal jsem, že bude město, kde se žije jako předtím a postapo úplně vymizí. Když pominu to intrikaření,  Když tak dění co se příběhu týče, zajímavost jak se situace vyvrbí a akce Daryla byla povedená. Po filmařské stránce je to skvělé. Jen už to dávno není TWD. ()

Galerie (58)

Reklama

Reklama