Reklama

Reklama

Do Společenství pronikají nemrtví. Guvernérce tentokrát nevyšla její manipulativní politická hra. Impérium se začíná pomalu hroutit. (TV Prima)

Recenze (9)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně trochu posun. Ne ale takový jak si myslíte. Scénář se předvedl v celkem slušné debilitě. Před několika epizodami se po “spuštění B14” náhle ukázala u města horda (a epizodu na to zmizela). Teď tu máme B17! A ten znamená “navedení hordy na město aka LOCKDOWN!”… už jen fakt, že se potvrdilo podezření, že si dlouhé roky někde za městem “pasou” hordu je dost debilní, ale to, že si ani scénář nepamatuje jakou číslovku rašple plácne je hodně přes čáru. Pak nemá seriál vypadat jak vypadá. Už v první epizodě ta lobotomie s uniformami měla být varování. No a najednou koukám 2/3 epizody pryč. Stalo se něco extra? Ne. Všichni někam jdou, připravují se (na něco) nebo fňukají v přívěsu (zbytečná scéna mimochodem). Jede pouze poslední třetina epizody, ale ty hovadiny scénáře jsou opravdu neskutečné. Prakticky každá volovina, která se stane má jen účelově natáhnout děj. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda. Ani nemůžu uvěřit, že je to předposlední díl. Dle ukázky bude finále dobrej napínák, tak snad to bude stát za to. P.S. Při poslední scéně jsem měl slzy, "Dad?". ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poněkud kostrbatá cesta k finále. Zbytečně je moc rozehráno několik dějových linek (up-grade Chodců, vězení, Alexandrie, Přímořsko, Rick a samozřejmě Pamela). Nevím, jak to chtějí zakončit během jedné hodiny, ale budu jim držet palce. Průměrná epizoda, ale hodnocením to hanit nebudu. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naštěstí už jen jeden díl a je konec...... Jako ve stádu chodili úplně normálně a nic neměli na tváři, moc se to neshoduje jak chodili ve stádu v minulých sériích.... Celkově je to úpadek zombie seriálu ()

Galerie (93)

Reklama

Reklama