Reklama

Reklama

Živí mrtví - Série 11 (2021) (série)


Odpočívej v pokoji (S11E24)

(epizoda)
  • Česko Odpočívejte v pokoji (více)
USA, 2022, 1 h 5 min

Tvůrci:

Frank Darabont

Režie:

Greg Nicotero

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks), Charlie Adlard (komiks)

Scénář:

Jim Barnes, Corey Reed

Hrají:

Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross Marquand, Jeffrey Dean Morgan, Cooper Andrews, Eleanor Matsuura, Nadia Hilker, Andrew Lincoln (více)
(další profese)

Společenství pod nadvládou guvernérky končí. Mercer s celou skupinou přebírají velení a zlikvidují hordu nemrtvých v okolí. Jsou připraveni vybudovat novou komunitu, nové společenství. (TV Prima)

Recenze (43)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epický závěr této dvanáctileté ságy se nekoná. Tak jak se střídal kvalitní díl s braky, tak i ten závěr má do dokonalosti velmi daleko. Kvalitní série střídá průměrné i podprůměrné a to je velká škoda. Nakonec je dobře, že je Walking Dead u konce a když někdo tuto sérii bude chtít otevřít, klidně může... ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze zvědavosti jsem se po letech podíval na epizodu WD. Přece jenom se jedná o závěr původního seriálů a já zhlédl několik řad. A jsem rád, že jsem to vzdal již před lety, páč se to nese ve stejném duchu jako tehdy. Rádoby zajímavé eye-candy obrázky. Hromada prázdného plkáni a nějací ti zombie. Můžou další projekty z toho světa přinést vyváženou a dějově nabitou sezónu? ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uspokojivy zaver so svetlejsimi vyhliadkami do dalsich zaciatkov, trocha melancholie a zive farby v zavere. Fanusikom serie urcite zahreje srdiecko. Potesia zrejme i dalsie pripravovane serie, ktore vzniknu vdaka obrovskej fanusikovskej zakladni a zarobku celej franchise. Mierny nadpriemer je posledna epizoda, posledne serie som vsak jasne vnimal zmykanie a zmykanie. 60% ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skončilo to tak, jak mělo. Jsem s tím velmi spokojený. Ono vlastně ve stejném duchu skončila i komiksová série. Hudba úžasná v této epizodě, několik momentů zapamatovatelných. Skončila jedna velká éra, ale začala zároveň nová. Poslední minuty finále stály za to! Těším se na spinoffy, ale stejně. Je škoda, že se značka TWD bude dojit. Ale když to bude stát za to, tak jsem s tím. "Jsme ti, co žijí". ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak evidentně představa autorů o finále je o tom, že každá postava musí mít svůj ubrečený proslov. Někdo delši (až bolestně), někdo pár slov. Když v polovině přišlo znatelné “pětiminutové intermezzo” (jako kdyby někdo na těch 5 minut zmáčkl tlačítko na ovladači “FF”) bylo šmahem hotovo! A celá POLOVINA epizody je jedno nekončící konverzační cvičení. Posledních 10 minut lak slouží jako upoutávka na Dead City, spin-off Daryla a spin-off Ricka. Pozn.: kdo že to umřel a mělo mě to mrzet? Spíš mě mrzí že přežila rašple ()

Galerie (258)

Zajímavosti (7)

  • Jedná se o nejdelší epizodu seriálu. Na televizní stanici AMC, kde se vysílala i s reklamami, trvala 90 minut. (HanzoBureshi)
  • V epizodě zazní písně „Cult Of Personality“ od Living Colour a „Landslide“ od Fleetwood Mac. (Duoscop)

Reklama

Reklama