Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záchranná výprava dál pátrá v Atlantě po Darylovu bratrovi, Glennovi se podaří sebrat z ulice tašku se zbraněmi, již tam zanechal při svém útěku z tanku Rick. Glenn a Daryl jsou však vzápětí napadeni skupinou mužů, kteří se chtějí zbraní zmocnit. Přestože zbraně nezískají, podaří se jim unést Glenna. Rick a Daryl se setkávají s Guillermem, který řídí hispánský gang, aby vyměnili jednoho z jeho mužů za uneseného Glenna. Guillermo však za něj požaduje tašku se zbraněmi. Ve chvíli, kdy se zdá, že se napjatá situace zvrhne v násilí, objeví se nové skutečnosti. V době, kdy se vrací atlantská výprava, dojde k útoku nemrtvých na tábor. (Necrotongue)

(více)

Recenze (19)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda z prvej série amerického televízneho seriálu "Walking Dead" (Živí mrtví) sa volá "Vatos" (Rukojemníci). Marle Dixon si urezal ruku, aby sa dostal zo strechy obchodného domu, kde ho pripútal Rick Grimes. Štvorica čo ho prišla zachrániť ho tam už nenašla. No dostali sa v Atlanta City do konfliktu s iným gangom preživších. Počas ich neprítomnosti zaútočili na tábor v horách za mestom oživlí mŕtvi. Niektorí tento nečakaný útok neprežili. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda mi přišla jako nejslabší. Zběsilá akce na závěr ji sice lehce vylepšila, ale hispánský gang, který vede hospic? Aha,pardon,on to vlastně nebyl gang, to se jen sešli náhodní přeživší z Atlanty a jen úplnou náhodou,ke které dochází jednou, maximálně dvakrát za deset let, je mateřským jazykem všech těchto dobrodinců španělština. Trochu chabé. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem v roce 2012 viděl prvně tento seriál na českých obrazovkách, byl jsem unešen. Proto jsem si řekl, že je čas se na něj podívat znovu. Nelituji, protože dozrál jako správné víno! 90% ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady bych hodnotil spíše 4* ale ten kulervoucí konec mě překvapil znovu. Přepadovka při večeři je opravdu nemilosrdná a ukazuje, že tenhle svět je opravdu tvrdý. ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se nám to probralo a čtvrtý díl opět nabírá na otáčkách! Atmosféra zničené Atlanty je prostě vynikající a akčních scén nám zde taky nechybí. Konec dílu je ještě zajímavější a probudí v divákovi napětí do toho dalšího. ()

Bossi123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do pátrání po Merleovi se vkládá skupina mexikánů, kteří si nenechají nic líbit a zajmou Glenna. Naše skupinka záchranářů však zase zajme jednoho z nich a dojde k výměně. Mezitím divák nabije dojmu, že ti mexikánci jsou strašně zlí, načež se dozvídá, že se starají o seniory v jenom místním domově důchodců nebo co to je. Nakonec vše dopadá dobře, nikdo není zraněn. Skupina však ztratila svou dodávku a Rick vyslovuje tezi, že ji ukradl Merle. Musí proto do tábora po svých. Ten byl mezitím napaden nemrtvými, které skupinka zastaví jen taktak. Umírá však Amy. Při tétoo scéně mě napadla otázka, nad kterou musím neustále přemýšlet a sice, zda ty nemrtvé nevypustil nějakým záhadným způsobem uprchnuvší Merle. Velmi oceňuji akčnost scén při záchraně Glenna a napětí, které celý tento problém doprovázelo. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záchrana Merla, kterej si uřízl ručičku a konfrontace s vagos, který si vedou svůj vlastní domov pro důchodce :D Scéna s kopáním hrobů byla celkem cringe a to že ho za to přivázali ještě víc, ale útok na camp byl cool a že Amy umře takhle brzo jsem nečekal. Ani jsem se s tou postavou pořádně nesblížil a už jí oddělaj. ()

Hansolo35 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jojo...klasika. Zlý bílý muž (jeden fašoun a rasista, druhý despota), byli potrestáni. Hispánský gang se projeví jako SPD (Sdružení Přátel Důchodců). U vysokého táborového ohně dochází"překvapivě" k útoku zombie a stany se ukážou jako nedostatečná ochrana. Jsem zvědav, kam se vydají teď? Zřejmě si postaví domy z papírových krabic od lednic. "Kvalita" seriálu stále klesá. Nechápu jeho úspěšnost. ()

Reklama

Reklama