Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Druhou řadu seriálu otevírá odjezd skupiny přeživších do Fort Benningu. Atlantu a všechno, co je tam potkalo, nechávají definitivně za sebou. Po čase dorazí k místu, kde dálnici blokuje velké množství vozidel, jejichž posádky buď zmizely, nebo se staly obětí nákazy. Daleův karavan má navíc technický problém. Zatímco Glenn s Dalem odstraňují závadu, ostatní se snaží získat z odstavených vozidel palivo, vodu a potraviny, náhle jsou však zaskočeni migrujícím stádem nemrtvých. Aby nezpůsobili hluk, všichni se ukryjí, jak nejlépe mohou. Vyděšená Sophia (Madison Lintz) uprchne do blízkého lesa. Rick s Darylem, který je, jak se ukazuje, výborným stopařem, se snaží dívku najít, ale do příchodu tmy se to nepodaří. V pátrání pokračuje druhého dne celá skupina, v jeho průběhu náhodou vyslechne Andrea vše odhalující rozhovor mezi Lori a Shanem. Rick s ubývajícím dnem rozděluje skupinu na dvě části, větší se vrací k silnici, zatímco Rick, Shane a Carl pokračují v pátrání a je to právě Rickův syn, kdo si vybírá svůj díl smůly. (Necrotongue)

(více)

Recenze (18)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po chabém závěru první série přišla překvapivě plnokrevná epizoda, která konečně dala maskérům šanci vyniknout a vyřádit se na migrujícím stádu. Ubylo existenciálních debat, které hrozily tím, že se ze seriálu postupem času stanou noví Ztraceni a přibylo pobytu v exteriéru, což přináší mnoho zubatých možností. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otvírák druhé sérky v parádním stylu. Vzpomínám, že tenhle díl jsem si při při prvním shlédnutí opravdu užil. Jednak délka 63 min, takže díl, který se může.trochu natáhnout a je prostor pro paradni atmosféru i nějaké to napětí. Potom roj na dálnici, ztráta holky, její hledání a nakonec šokující cliffhanger. Stejně tak, jak skvěle začala prvni série, tak druhá pokračuje stejně tak dobře. ()

Reklama

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V každé partě je někdo, koho prostě a jednoduše nemůžete vystát. V této partě je to nepřetržitá hysterička Andrea, díky které jsem měl chuť dát hlavou o zeď.Ještě že tu bylo plno příhodných scén, které tuhle nesympatickou herečku převálcovaly v kvalitě tohoto dílu. Prostě super, nemám nic důležitého na vytknutí. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Father, forgive me. I don't deserve your mercy. I prayed for safe passage from Atlanta and you provided. I prayed for Ed to be punished for laying his hands on me and for looking at his own daughter with whatever sickness was growing in his soul. I prayed you'd put a stop to it, give me a chance to raise her right, help her not make my mistakes. She's so fearful. She's so young in her way. She hasn't had a chance. Praying for Ed's death was a sin. Please, don't let this be my punishment. Let her be safe, alive and safe. Please, lord. Punish me however you want, but show mercy on her." ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po silnej prvej sezóne prináša druhá sezóna úžasnú, intenzívnu a krvavú prvú epizódu. Skupina sa rozhodne, že by teraz mala zamieriť do Fort Benning, ale cestou ich zastaví cesta plná rozbitých áut, ktoré blokujú cestu, navyše nemajú veľa benzínu a pokazí sa im karavan. Táto epizóda predstavuje stádo, svorku chodcov, ktorí všetci smerujú jedným smerom. niekedy sú malí a niekedy veľkí, ako uvidíte v ďalších sériách. Stádo vytvára niekoľko napätých momentov pre Andreu, ktorá sa schováva na záchode v karavane, Daryla, ktorý sa schováva pod mŕtvymi chodcami, T-Doga s ťažko zranenou rukou a zvyšok skupiny, ktorý sa schováva pod autami. Chodci vystrašia Sophiu, tá sa neskôr stratí v lese a Rick s Darylom ju nemôžu nájsť, dokonca chodca hrozným spôsobom vypitvajú. Skupina sa rozdelí a objaví táborisko s mŕtvolou v stane, kostol plný nábožných chodcov (Lol) a jeleňa, ktorého sa Corrral snaží pohladkať a lovec ho omylom zastrelí, aký cliffhanger. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (10)

  • Priemerné auto je príliš nízko nad zemou na to, aby sa pod ním človek mohol pretlačiť. Preto produkcia namiesto toho použila "autá pre futbalové mamičky a nákladné autá pre vidiečanov". (molcan2)
  • Muž v stane, ktorý sa "rozhodol odísť", ako hovorí Daryl (Norman Reedus), má odznak s nápisom "Žiadna výhovorka pre domáce násilie". Toto je pokračujúca dejová línia pre Carol (Melissa McBride). (molcan2)
  • Pred kostolom, ktorý zohráva významnú úlohu, je na nápise uvedený biblický verš Zjavenie 16:17. Je to biblický verš, ktorý opisuje Boží hnev počas apokalypsy. (molcan2)

Reklama

Reklama