Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Devátá epizoda nám přibližuje situaci, v níž se nachází Lori po nehodě a také situaci, ve které se po dramatických událostech ocitli Rick, Glenn a Hershel. Na farmě teprve po setmění přijdou na to, že Lori zmizela a Shane ji ihned vyrazí hledat, mezitím se situace v baru prudce vyostřuje. Shane nachází Lori, a aby ji dostal zpět na farmu, tvrdí jí, že ostatní se už vrátili. Na farmě pak Lori Shaneovi důkladně vysvětlí, co si o něm myslí a co k němu cítí a necítí. Rickova skupinka se vrací a přiváží i nového hosta, což mnohým lidem přijde nerozumné, Shane přímo zuří. Jediného opravdového spojence nachází Shane v Andree, které Rickova umírněnost už delší dobu nevyhovuje. Lori seznamuje Ricka se všemi svými obavami, které se týkají Shaneova nevyzpytatelného chování i jeho citů vůči ní. (Necrotongue)

(více)

Recenze (17)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někdy si skočte zalokat do lokálu. Nikde ani noha, pití zdarma. Jenže zničeho nic se objeví dva záhadní cizinci a rázem je o velký problém zaděláno. A aby těch starostí nebylo málo, tak Shane dělá jednu potíž za druhou a Andrea mu přitakává. 90% ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rick, Herschel a Glen riešia následky prestrelky. Ide o silnú epizódu, ktorá opäť vyzdvihuje ľudstvo späť do jeho prvotného stavu a obsahuje napínavé akčné a hororové scény. Bezprostredne sa sústreďuje na následky dvoch veľkých incidentov z predchádzajúcej epizódy, z ktorých nebudem nič spoilerovať. Obe tieto scény sú z vizuálneho hľadiska výborne spracované a prinášajú množstvo napätia a hrôzy. Všeobecnou témou, ktorá sa tiahne mnohými scénami a dialógmi, je sebeckosť ľudstva a postavy na mnohých miestach kontrastujú. Mnohé z nich sa ocitnú v extrémnych situáciách a reagujú po svojom, aby si zabezpečili vlastné prežitie a v niektorých prípadoch aj prežitie iných. Niektorý vývoj postáv, ktorý sa odohráva na farme, ukazuje, že ľudia sa uchyľujú k svojim základným inštinktom prežitia. Zobrazujú sa typické príčiny konfliktov a motivácie ľudí pri páchaní násilných činov na sebe navzájom. Dobre sú vykreslené najmä postavy, ktoré sa snažia ovplyvniť ostatných, aby sa dopustili násilných činov v mene ochrany a prežitia. Všetky herecké výkony sú vynikajúce a produkčné hodnoty sú skvelé. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devátou epizodu hodnotím podobně jako díl předchozí, odehraje se v ní nejedna zajímavá akce a je jasné, že největší nebezpečí v nejbližší době nebudou představovat nemrtví, ale v psychopata se měnící Shane. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama