Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daryl se snaží za použití pokročilých vyšetřovacích metod ze zajatce vytěžit informace o jeho tlupě. To, co zjistí, vede k Rickovu rozhodnutí vězně zabít. Dale začíná okamžitě mezi ostatními agitovat proti tomuto rozhodnutí, aby při večerním hlasování nebyla poprava odsouhlasena. Přes všechnu svou snahu selže, když se na jeho stranu přikloní pouze Andrea. Samotnou exekuci si bere na starost Rick, rozhodí ho však to, že se na ni přijde podívat Carl. Rozčilený Dale odchází do noci na setkání s osudem... (Necrotongue)

(více)

Recenze (20)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět další solidní kousek, ale otravuje mě pořád dokola poslouchat, jak někdo zavrhuje něčí řešení a sám nepřijde s ničím konstruktivním, takže mě závěr epizody nijak nevykolejil, Jeffreyho DeMunna budu mít vždycky radši za roli Andreje Čikatyla, tu jsem mu věřil víc. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem zajímavý díl. Skupina se rozpadá, řeší se co z vězněm a konec vubec nedopadne dobře. A může za to Carl. Škoda správně postavy aneb první zásadní smrt. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Carl se vydá na prozkoumávačku při které nedokáže zabít zombíka, což se později ukáže jako příčina Dalovi smrti. Popravdě ani nevím jestli jsem měl Dala nějak rád. Ale každopádně RIP. ()

Reklama

Reklama