Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí epizodu třetí řady otevírá velmi tvrdé přistání. Andrea a Michonne vyrazí zkontrolovat místo havárie, překvapí je však příjezd oddílu ozbrojenců, před nimiž se ukryjí v lese, kde vzápětí Andrea potká starého známého... Krátce poté se obě ženy setkávají s Guvernérem a seznamují se s životem v jeho městečku Woodbury. Guvernér vzápětí vyjeví Andree a Michonne svou vizi, atmosféra je však plná tajemství a nedůvěry. V závěru divák zjišťuje, že je Guvernér vášnivým sběratelem, přičemž má jeho koníček velmi široký záběr. (Necrotongue)

(více)

Recenze (12)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vida, vida!! To se dějí věci! Mrtví se mění v nemrtvé, předpokládaní mrtví se vracejí mezi živé (netvrdím, že kompletní), přibyl i Guvernér se svou vlastní milicí a vypadá to, že příběh dostane nový náboj. Nebo oprátku. ()

Reklama

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Andrea a Michonne uvidia haváriu vrtuľníka a vydajú sa na miesto, aby vyhľadali preživších a pomohli im. Spolu s nimi však prichádza skupina ozbrojených mužov, ktorí sa ukryjú v lese. Muži z helikoptéry odvedú pilota a ženy prekvapí Merle. Skupina vezme Andreu a Michonne do ich komunity vo Woodbury, kde ženy privítajú jedlom, liekmi, teplou sprchou a oblečením. Predstavia im Guvernéra, muža, ktorý vládne Woodbury, chráni a poskytuje ľuďom v komunite kvalitný život. Andrea verí, že Woodbury je dokonalé miesto v chaose, ale Michonne Guvernérovi nedôveruje a chce toto miesto opustiť. Medzitým pilot helikoptéry prezradí polohu konvoja Národnej gardy s priateľmi a Guvernér sľúbi, že ich so svojimi mužmi zachráni. Keď však dorazia na miesto, niečo sa stane. "Walk with Me" je osviežujúca epizóda seriálu The Walking Dead, v ktorej sa vracia Merle s novými postavami. Guvernér je zaujímavá postava a nie je ľahké pochopiť jeho skutočné zámery. Kto je a ako sa volá, sú určite otázky každého fanúšika tohto seriálu. Merle je späť len s jednou rukou a určite je nebezpečnejší ako kedykoľvek predtým. Predstavte si, že títo nebezpeční muži skrížia cestu Rickovi a jeho tímu. Môj hlas je štyri. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A přeci někdo přežil. Vítejte ve Woodbery! Ale pozor na guvernéra, není zase takový hodný panáček jak na první pohled vypadá. Leč jste alespoň nachvilku v bezpečí před zombíky... 90% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (7)

  • Dvadsaťštyri hlavíc vrtúľ pripevnených na dne nádrží bolo vydlabaných, čo im umožnilo plávať. Voda bola zafarbená na chorobne žltú farbu pridaním kávovej usadeniny, čaju a farbiva. (molcan2)
  • Presne v čase 42:42 je doslovná predzvesť Guvernérovej (David Morrissey) eventuálnej pásky cez oko, keď oznamuje obyvateľom Woodbury osud vojenského konvoja, cez jeho ľavé oko je dokonale vrhnutý tieň. (molcan2)

Reklama

Reklama