Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Merle vede pátrací oddíl s cílem najít Michonne, ta se však ukáže být velmi nesnadnou kořistí. Rick ve věznici vyřizuje několik důležitých telefonních hovorů, na nichž ho zarazí některé znepokojivé informace. Ve Woodbury se zatím Andrea sbližuje s Guvernérem, který na ní kromě jiného obdivuje její vášeň pro boj. Potom, co Merle selže při honu na Michonne, podaří se mu zajmout Glenna s Maggie, kteří byli na jedné ze svých cest za zásobami. Rickovi konečně dochází, že někde došlo k chybě, seznamuje se s dcerou a zjistí, že má na bráně návštěvu. Mezitím nachází Daryl osobu ztracenou v akci. (Necrotongue)

(více)

Recenze (12)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh je pořád dostatečně zajímavý, takže se u něj bavím, přestože se Rick po minulé exkurzi do Osvícení a Studny poměrně zklidnil a už to s ním nebyl takový nářez. Naštěstí to za něj vzala Michonne s Merlem a zase se bylo na co dívat. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kousagram" nezabral a Merl pronásleduje Michonne, která se rozhodla odejít z Woodbery. Rick dostal po ztrátě ženy "halušky" a musí se s tím vypořádat po svém. Glenn a Maggie se vydají na průzkum nedalekého městečka, ale místo mrtváků narazí na Merla. 80% ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You know, my mom, she liked her wine. She liked to smoke in bed. Virginia Slims. I was playing out with the kids in the neighborhood. I could do that with Merle gone. They had bikes, I didn't. We heard sirens getting louder. They jumped on their bikes, ran after it, you know, hoping to see something worth seeing. I ran after them, but I couldn't keep up. I ran around a corner and saw my friends looking at me. Hell, I saw everybody looking at me. Fire trucks everywhere. People from the neighborhood. It was my house they were there for. It was my mom in bed burnt down to nothing. That was the hard part. You know, she was just gone. Erased. Nothing left of her. People said it was better that way. I don't know. Just made it seem like it wasn't real, you know?" ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vo väzení Rick telefonuje so záhadnou osobou. Nehovorí, kde sa nachádza, len hovorí, že je na bezpečnom mieste. Rick sa s nimi pokúša diskutovať, ale oni mu povedia, že mu zavolajú neskôr. SPOILER!!!!! priebehu epizódy sa ukáže, že Rick si hlasy iba predstavuje, pretože ďalší hlas, ktorý sa ozve, je Laurie. Medzitým je Merle so svojou posádkou vyslaný na lov po Michonne. Povedzme, že ona má situáciu pod kontrolou. Toto je asi moja najobľúbenejšia epizóda s Michonne. Medzitým Sexuálne napätie medzi Guvernérom a Andreou začína narastať. Toto je epizóda, ktorá naozaj ťahá za emocionálne struny srdca. 4 z 5. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Lauren Cohan (Maggie) žartovala, že jej jediné zranenie pochádza z nákupného košíka. (molcan2)
  • V tejto epizóde došlo k prvej dekapitácii človeka v seriáli. (molcan2)

Reklama

Reklama