Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úvodem epizody se mihne neznámá pětičlenná partička lidí prchajících před nemrtvými. Ve Woodbury se evidentně schyluje k dramatu, podnikavý Glenn vyrábí zbraň z dnes již netradičního materiálu, Rickův oddíl zaujímá pozici u vnější zdi a snaží se najít cestu dovnitř. Michonne provede oddíl do městečka v pravý čas na to, aby zabránil Glennově a Maggiině popravě, pro vzniklý poplach se musí následně všichni ukrýt v jedné z budov. Oddíl se musí co možná nejdříve dostat z městečka a nezbývá jiná možnost, než to zkusit silou, proto dojde v ulicích k zuřivé přestřelce. Michonne se odtrhne od oddílu a pronikne do Guvernérova domu, kde postupně narazí na Guvernérovu sbírku, jeho dceru, samotného Guvernéra a Andreu. Mezitím se pětice uprchlíků dostává do budov věznice, kde je před nemrtvými zachraňuje Carl, načež je izoluje v bezpečné části věznice. Po skončení bojů pronese Guvernér před shromážděnými obyvateli Woodbury emotivní projev, v němž obviní Merla ze zrady a své tvrzení podpoří nezvratným důkazem. (Necrotongue)

(více)

Recenze (13)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá epizoda byla jednoznačně jednou z těch nejakčnějších v celém seriálu, stále se něco dělo, lidé používají k odstranění ostatních i vyloženě primitivních nástrojů, zejména Glenn připomněl všem zúčastněným, jakých nástrojů se běžně používalo v prvobytně pospolné společnosti. Opravdu zábavná podívaná. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rick se vydá s dalšími osvobodit zajatého Glenna s Magiie. Ve městě nastává panika. Guvernér si schovává "malé" tajemství a Michonne chce pomstu. Mezitím nastává další problém ve věznici... 90% ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je ôsma epizóda tretej sezóny seriálu Walking Dead a vzhľadom na všetky udalosti v tejto epizóde sa môže stať, že do záverečných titulkov nebudete mať čas vydýchnuť. Ako finále v polovici sezóny táto epizóda prekonala moje očakávania. Nedočkáme sa príliš veľa násilia zo strany chodcov, ale konflikty, ktoré vznikli, boli medzi ľuďmi, a tak to vytvára niekoľko zaujímavých scenárov. V tejto epizóde s názvom "Made to Suffer" sa Rick, Daryl, Oscar a Michonne vydávajú do Woodbury, aby zachránili Glenna a Maggie, ktorí sa obaja pokúsili o neúspešný útek. Michonne sa medzitým vydá za Guvernérom a spôsobí mu fyzickú aj psychickú ujmu. Medzitým vo väznici pri úteku pred chodcami vstúpi do väzenia ďalšia skupina preživších. Celkovo ide o ďalšiu úžasnú epizódu, ktorá sa ukazuje ako zatiaľ najlepšia polsezóna tohto seriálu. Cliffhanger je jednoducho geniálny, najmä keď vidíme, ako Merle a Daryl stoja proti sebe v zjavnom boji na život a na smrť. Táto epizóda je nabitá akciou a čakám, čo sa stane ďalej. Túto epizódu hodnotím 5/5. ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a opět je tu pořádná akce, pár dobrých překvapení (Merle se setká s Darylem) a přichází na scénu další přeživší. Guverner má opravdu vztek, což je nejspíš námět dalšího dílu. Super epizoda. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Coooo. Kolik se toho stalo, wtf. Bože to byl nejvíc díl. Doufám že Andrea promluví a pomůže Darylovi a Merlovi. Guvernér je pěknej hajzl, škoda že ho Michonne neukončila. ()

Reklama

Reklama