Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina se vzpamatovává z Guvernérova útoku na věznici, Rick se snaží ostatní přesvědčit, že by měli ve věznici zůstat, ale někteří členové by byli spíše nakloněni odchodu. Ricka zaskočí Carlův návrh. Andrea se dozví o útoku na věznici a snaží se Guvernéra přesvědčit, aby ji nechal odjet vyjednávat, dočká se však odmítnutí a zjistí, že ve Woodbury probíhá všeobecná mobilizace. Andrea doufá, že se jí podaří přesvědčit Miltona (Dallas Roberts), aby jí pomohl s útěkem, který by mohl přinést znepřáteleným stranám příměří. Milton jí skutečně "nezištně" pomůže a oba v lese narazí na Tyreesovu partičku. Zatímco se Andrea ve věznici setkává převážně s projevy nedůvěry, Tyreese (Chad L. Coleman) a jeho lidé zaujmou Guvernéra díky své znalosti věznice. (Necrotongue)

(více)

Recenze (13)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedenáctá epizoda byla sice vcelku nevýrazná, ale alespoň byla k věci. Pobavila mě situace kolem Andreina dočasného návratu ke skupině, kdy všichni řeší dilema: "Máme tě fakt rádi, ale báli bychom se vedle tebe usnout." Váhal jsem, jestli mám hodnotit za 3*+ nebo 4*-, ale nakonec jsem zaokrouhloval nahoru. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tati, když něco řeknu slibuješ, že se nenaštveš? Ne, nenaštvu. Měl bys přestat. Přestat s čím? Šéfovat nám." *** Guvernér zaútočí na věznici. Když se to Andrea dozví, vyrazí za starou partou. 80% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"When the Governor returns, he's gonna kill me first. Michonne, my brother, then your girls. Glenn, Carl, the baby, whoever else is left. He'll save Rick for last so he can watch his family and friends die ugly. That's who you're dealing with." ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Andrea navštívi väznicu a pokúsi sa o sprostredkovanie. Táto epizóda je z hľadiska podívanej menej rušná, ale obsahuje množstvo silných výmen medzi postavami, ktoré zvyšujú napätie. Rick a Guvernér sú z veľkej časti v centre pozornosti, pretože účinne zobrazujú ďalšie budovanie kmeňového konfliktu medzi jednotlivými skupinami. Guvernér je silne napísaná postava, ktorá je vierohodne vykreslená tak, že ovplyvňuje svoj ľud strachom aj manipuláciou. Jedna scéna s Miltonom je obzvlášť dobrá a fantasticky ju zahral Dallas Roberts. Ľahko by ste mu uverili, že je taký vystrašený, ako sa zdá. Vo väzení je niekoľko dobrých scén, v ktorých vystupuje Andrea. Mojou najobľúbenejšou je jej rozhovor s Michonne, ktorá síce veľa nehovorí, ale keď už prehovorí, scenáristi ju skvele vystihli. Veľmi zaujímavé sú scény zahŕňajúce novú skupinu, ktorú Rick v predchádzajúcej epizóde vyplašil svojimi psychotickými rečami. Pekne to ukazuje, ako sa ľudia prispôsobujú najlepším vyhliadkam na prežitie. Jediná scéna, ktorá mi nefunguje, je vizuálna sekvencia ku koncu zahŕňajúca Andreu a Guvernéra. Ak bolo cieľom vytvoriť napätie, nepodarilo sa to, pretože bolo celkom jasné, ako sa táto scéna skončí. Všetky herecké výkony sú ako obvykle silné a produkcia je skvelá ako vždy. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Negrduo dorazilo do Woodberry a dostane výplach mozku od piráta. Takže dva celkem loajalni členové zase získá špatná strana. Každopádně očekávané shledání proběhlo kompletně. Ted jen čekám co bude s Andreou. Jinak apo je stále v popředí. Survival prvky zastiňuje vztah mezi tábory, ale stále má drtivou převahu zombie. Nicméně třetí řada mě mile překvapuje. ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková epizoda, která neurazí, ale zároveň se u ní nadšením nerozkrájíte. Moc se toho neděje, spíš se mluví, ale brzy se něco určitě dít bude, to z tohoto prostě lze předvídat. ()

Reklama

Reklama