Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Guvernér se s nebývalým entuziasmem chystá na předpokládaný příchod Michonne, Milton ho u těchto příprav přistihne a definitivně pochopí, že se události ubírají směrem, s nímž nesouhlasí. Milton proto přesvědčuje Andreu, že je nutno varovat Rickovu skupinu, aby stihla včas vyklidit věznici. Andrea opouští Woodbury v místě, které střeží Tyreese, a seznámí ho s důvody, jež ji k odchodu vedou. Tyreese je později zařazen do Martinezova (Jose Pablo Cantillo) oddílu. Úkol, který má tento oddíl vykonat, se mu však nelíbí a dochází k roztržce. Guvernérem pronásledovaná Andrea míří k věznici, zatímco někdo sabotuje Guvernérovo překvapení pro Ricka. Podezření okamžitě padá na Tyreese a Sashu (Sonequa Martin-Green), Guvernérovi však rychle dochází, že by za celou akcí mohl stát někdo jiný. (Necrotongue)

(více)

Recenze (14)

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na seriáli Walking Dead sa mi páči, že scenár, réžia, herecké výkony a produkčné kvality sú na filmovej úrovni. Walking Dead nikdy nepôsobí ako lacný film pre televíziu. Epizóda Prey má všetky uvedené kvality. The Prey má áčkový scenár, kde Andrea uteká z Woodberry (myslím, že tak sa to mesto volá), aby varovala Rickovu skupinu vo väznici. Guvernérovi prisluhovači hľadajú Andreu a Guvernér sám tiež prenasleduje Andreu. Pri naháňačke a neuveriteľnom konci je veľa napínavých zvratov. Záver zanecháva v divákovi túžbu po ďalšom pokračovaní. Podzápletka núti diváka premýšľať, na čo guvernér využije všetkých zajatých chodcov? Prey je jednou z najpamätnejších epizód tretej série. Epizóde Prey dávam osem bodov z desiatich. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosférický díl. Andrein úprk a továrna to bylo parádní. Škoda, že ta jednooká ohavnost v továrně nezařvala. Každopádně díl, který byl zase skvěle atmosférický, jen škoda toho konce. ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to, že jsem Andreu v druhé sérii k smrti nenáviděl ji mám v posledních epizodách docela dost rád. Super díl od hlavy k patě naplněn napětím. Moc se mi líbila honička s Andreou, jen jsem nepochopil, jak ji sakra Guvernér 3x našel? Nu, čert to vem. Konec dost vtipný s tou hudbou. ()

Nick321

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tedy na to, že mne charakter Andrey po celý seriál spíše sr*l, protože tam nadělala víc škody než užitku, v této epizodě mi jí bylo líto, když ji nejprve v přírodě a později v potemnělém opuštěném průmyslovém objektu štve jak divou zvěř její ex-milenec, kdysi charismatický lídr Guvernér, nyní nebezpečný psychotik v černém s páskou přes oko, který se nezastaví před ničím a už má doma nachystané mučící křeslo nejen na Michonne. ()

Reklama

Reklama