Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rick se i přes Hershelův a Darylův odpor rozhodne splnit Guvernérovu podmínku, jeho rozhodnutí zarazí i otrlého Merla, který je do celé akce zasvěcen jako čtvrtý. Merle předpokládá, že Rick nebude nakonec schopen podmínku splnit, a bere proto věci do svých rukou. Merle po dlouhém rozhovoru s Michonne přistoupí k akci, která by mohla odstranit jeden ze zásadních problémů. Rick informuje i zbytek skupiny o podmínce, na kterou chtěl přistoupit, a vzdává se dalšího rozhodování ve prospěch skupinové demokracie. Daryl musí čelit následkům Merlova plánu. (Necrotongue)

(více)

Recenze (14)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda pojednává zajímavým způsobem o tom, nakolik je možné ohýbat pravidla, aby se stále jednalo o morální činy. Většina bojů se v tomto díle odehrává uvnitř jednotlivých postav a bez použití zbraní, přesto je děj dostatečně zajímavý s kvalitní atmosférou. Potěšil mě Merlův hudební vkus, Motörhead můžu. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rick chce přistoupit na návrh guvernéra a "darovat" Michonne, aby zajistil ostatním bezpečí. Na tuto "špinavou práci" najme Merla. Ten ji vyláká do podzemí a jejich plán uskuteční. Mezitím požádá Glenn v tajnosti Maggie o ruku. Cestou si Merl popovídá s Michonne a sám na vlastní pěst vyráží za guvernérem. Rick se mezitím rozhodne, že už za nikoho rozhodovat nebude a pošle Daryla, aby bratra zastavil. Když ho dotihne, je už příliš pozdě.... 100% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama