Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rick se i přes Hershelův a Darylův odpor rozhodne splnit Guvernérovu podmínku, jeho rozhodnutí zarazí i otrlého Merla, který je do celé akce zasvěcen jako čtvrtý. Merle předpokládá, že Rick nebude nakonec schopen podmínku splnit, a bere proto věci do svých rukou. Merle po dlouhém rozhovoru s Michonne přistoupí k akci, která by mohla odstranit jeden ze zásadních problémů. Rick informuje i zbytek skupiny o podmínce, na kterou chtěl přistoupit, a vzdává se dalšího rozhodování ve prospěch skupinové demokracie. Daryl musí čelit následkům Merlova plánu. (Necrotongue)

(více)

Recenze (14)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rick chce přistoupit na návrh guvernéra a "darovat" Michonne, aby zajistil ostatním bezpečí. Na tuto "špinavou práci" najme Merla. Ten ji vyláká do podzemí a jejich plán uskuteční. Mezitím požádá Glenn v tajnosti Maggie o ruku. Cestou si Merl popovídá s Michonne a sám na vlastní pěst vyráží za guvernérem. Rick se mezitím rozhodne, že už za nikoho rozhodovat nebude a pošle Daryla, aby bratra zastavil. Když ho dotihne, je už příliš pozdě.... 100% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda pojednává zajímavým způsobem o tom, nakolik je možné ohýbat pravidla, aby se stále jednalo o morální činy. Většina bojů se v tomto díle odehrává uvnitř jednotlivých postav a bez použití zbraní, přesto je děj dostatečně zajímavý s kvalitní atmosférou. Potěšil mě Merlův hudební vkus, Motörhead můžu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (7)

  • Počas natáčania došlo k niekoľkým zmenám v scéne Merlovej (Michael Rooker) smrti. Scéna, v ktorej Guvernérovi (David Morrissey) muži bijú Merla (tesne pred tým, ako Merle bojuje s Guvernérom jeden na jedného), bola pridaná na návrh Michaela Rookera, pretože veril, že Merle by inak mohol Guvernéra v boji poraziť. Okrem toho boli Merlove záverečné slová a Guvernérova odpoveď hercami nahovorenou improvizáciou. (molcan2)

Reklama

Reklama