Reklama

Reklama

Z vězení se stala osada plná lidí, z Ricka a Carla se stali farmáři, kteří odmítají zbraně, a zbytek staré party nyní tvoří radu, která rozhoduje o důležitých věcech. Ve vězení také funguje tým, který zabíjí mrtváky, kteří se shromažďují kolem plotu. Další skupinu tvoří ti, kteří vyjíždějí pro zásoby. Tuto skupinu vede Sasha a právě vyjíždějí na lov. Ke skupině se přidají nováček Bob a Zach, který chodí s Beth. Na poslední chvíli se přidá i Michonne, která se vrátila ze stopování po Guvernérovi. Mělo jít o rutinní vyjížďku, vše probíhá bez problémů, ale pak Bob zatouží po alkoholu a omylem na sebe shodí regál s lahvemi. Všichni se mu vydají na pomoc, ale zvuk přilákal i mrtváky. Na střeše obchodu jich je spousta a střecha se pod nimi začne propadat, takže dojde k boji... Všichni kromě Zacha potyčku přežijí. Daryl to oznámí Beth, ale ta už ani nepláče. Beth počítá, kolik dní uplynulo od poslední nehody, tentokrát to bylo 30 dnů... Rick se vydal na vlastní výpravu, jeho úkolem je prohledat pasti, zda se do nich nechytila nějaká zvěř. Rick na výpravě potká ženu a ta ho poprosí, zda by se k nim mohli s manželem přidat. Rick chce nejprve muže vidět a pak se jich obou chce zeptat na tři věci, které rozhodnou o tom, zda se k nim budou moct přidat... (TV Prima)

(více)

Recenze (14)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozjezd čtvrté série mi po předešlé řadě přišel trochu pomalejší, ale nejvíc mě děsí, že to tady opět začalo zavánět farmou. Nechápejte mě špatně, nemám nic proti venkovu, jen se bojím,že se tvůrci seriálu vrátí k vleklým diskusím o ničem jako ve druhé sezóně. Když se tak nestane, budu jen rád. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám z toho kam seriál směřuje trošinku špatný pocit. Ono něco co mě nutilo jedním dechem hltat každý další příchozí díl se jaksi vytrácí. I nadále se seriálem sympatizuji, ale snad jen proto, že jsem věrný přeživším hrdinům. Zdá se mi, že došlo k velkému odklonu od Zombie hororu k hororu tvořeným asociálními psychopatiemy, které se nevyhnutelně objevují u všech přeživších. Neříkám, že je to jenom špatně, a pravděpodobně je to reálný postup společnosti v postapokalyptickém zombií světě, ale jak jsem zmínil, posledními díly nejsem rozhodně tak unešen jako prvními a zdá se mi, že tvůrcům brzi dojdou originální nápady. Snad by stálo za uvážení seriál ukončit nějak radikálně a s hrdostí a nenechat ho klesnout do brakových hodnot. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skončení seriálu Breaking Bad je The Walking Dead jedným z mála seriálov, ktoré sa mu približujú, pokiaľ ide o kvalitu a vážnosť. A zatiaľ čo v predchádzajúcej sezóne mohol seriál pôsobiť trochu ako paródia samého seba, 4. sezóna sa otvára s tou správnou atmosférou - teda s vynikajúcou atmosférou prvej sezóny: A hoci tento druh tém už seriál rozpracoval, spôsob, akým sú v tejto epizóde znovu predstavené, je jednoducho dokonalý. Rozhodne to nie je najlepšia epizóda seriálu, ale je sľubná. V celom seriáli existuje akési "spojenie tragédie", ak chcete, medzi niektorými postavami, ak nie všetkými, a toto spojenie je v tejto epizóde veľmi silno demonštrované, najmä keď Beth oznámili, že jej priateľ je mŕtvy. Skutočnosť, že za ním nevyronila ani slzu, je veľmi znepokojujúca myšlienka, ktorá ukazuje zložitosť ľudských emócií, ktoré je tento seriál schopný ukázať... Jediná naša nádej je, že budú pokračovať v tejto ceste, ktorú začali v prvej sérii... Nepochybne to bude veľmi ťažké, ale držím im palce ! ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek série je velice povedený. Sice se jedná o pomalejší rozjezd než v předchozích řadách, ale to vůbec nevadí. Skupina se rozrostla a tak je fajn zpestření v rámci seznámení s ostatními. Na druhou stranu scéna v obchoďáku s padajícími zombie byla parádní a závěrečný cliffhanger jak by smet. Takže paráda. ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme pokračování a vypadá to, že celá rozrostlá skupina je spokojena a žije si v poklidu. Nijak zvlášť tento díl nenudí, až na tu hnusnou ženskou, kterou potkal Rick. Zajímavý konec, nyní to ve vězení bude dost napínavé. Jen nechápu, jak ho chodci kousli, nebo co se vlastně stalo. ()

Reklama

Reklama