Reklama

Reklama

Patrick, který se ve sprše změnil v mrtváka, v noci pokousal několik lidí na bloku D, a ráno tak propukla panika. Mezi mrtvými je i otec Lizzie a Miky, o tyto dvě holčičky se nyní bude starat Carol. Rickovi a dalším hned po incidentu došlo, že jde o smrtelnou nákazu, a rada tak navrhla izolovat ty, u kterých se již projevují příznaky nemoci. Mezi nakažené patří i Karen, která chodí s Tyreesem. To ale není jediná krize ve vězení, obranné ploty totiž také povolují, protože se na ně věší moc mrtváků. Sasha navíc u plotů našla mrtvé krysy, kterými někdo mrtváky krmí. Ploty se začínají brzy hroutit... (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mé obavy, které mě ovládly po první epizodě jsou pryč, stačila jedna infekce a stagnace je zažehnána. Namísto nudného debatování přichází boj o přežití a děj má opět nový náboj. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše šlape jak na drátkách, ale jednoho večera se něco pokazí. Patrik, který se jde ochladit do umývárny zkolabuje. Ráno začíná jako každé jiné, pochvíli se však začne ozývat z bloku D střelba a aby toho nebylo málo, tak plot u brány začíná povolovat pod náporem mrtváků.... 100% ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdravotná kríza a problémy so zombie sa stupňujú. Ide o veľmi depresívnu epizódu, ktorá zobrazuje niektoré kruté skutočnosti v zbierke nepríjemných momentov. Rickova postava bola vykreslená tak, že medzi 3. a 4. sériou prešla obrovskými zmenami, čo je dobre zobrazené jeho správaním a postojom. Jeho pokojnejší pacifistický životný štýl sa dostáva do centra pozornosti, keď udalosti naberajú dramatické obrátky. Scény zahŕňajúce chodcov patria k najlepším z doterajších sérií, ale nebudem spomínať detaily a spoilerovať. Ak nejaká epizóda niekoho pravdepodobne prinúti uvažovať o tom, že sa stane vegetariánom, je to práve táto! Je tu zlovestná úroveň ohrozenia blahobytu spoločenstva, ktorá je celkom účinná. Väčšina scén je pútavá a núti ma zistiť, čo sa deje. Najmä preto, že postava Guvernéra v neprítomnosti je nápadne prítomná a visí nad všetkým. Páčilo sa mi vidieť zasadnutie rady a nový spôsob vedenia vykreslený od Rickovho odstúpenia z tejto úlohy. To je tiež celkom zaujímavé, pretože to núti k zamysleniu, či to bude fungovať dlhodobo, alebo sa to ďalej vyvinie do nejakého volebného procesu. Stane sa niečo, čo vráti kontrolu nad spoločenstvom ďalšej diktatúre? Dôjde k takej tragédii a smrti, že to zdevastuje komunitu a zanechá celé spoločenské konštrukcie v troskách? Všetky herecké výkony sú ako vždy skvelé, najmä Andrew Lincoln a Melissa McBride. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Blok D zažije peklo a plno lidí umře. U plotu se seskupí velký množství walkerů a vypadá to že plot už moc dlouho nevydrží. Reálně mi neříkejte že nemají granáty, mohli dát jedno sele jako bait a pak na ně hodit granát, ale tak možná to moc overthinkuju :D ()

Reklama

Reklama