Reklama

Reklama

Rick se vrátil do věznice bez Carol a zatím jen Maggie ví proč. Hershel pečuje o nemocné, Sasha a Glenn mu pomáhají, ale oběma se stav zhoršuje. Doktor S. si myslí, že se nachází v konečném stadiu nemoci a že mu už není pomoci, takže Hershelovi ukáže zbraň, kterou s sebou do bloku přinesl. Hershel se nevzdává, ale lidé umírají, a on odmítá mrtvé probodnout před ostatními, tak mu Sasha a Glenn pomáhají mrtvé odvážet pryč. Doktor poradí Hershelovi, aby všechny nemocné zavřel v celách, aby se mrtváci případně nedostali mezi nemocné. Hershel poslechne, ale když se chystá zavřít poslední celu, spatří Sashu, která omdlela. Dá jí kapačku, ale z nezavřené cely mezitím uniklne mrtvá žena, která oživla... V tu samou chvíli omdlí i Glenn, který se staral o jiného nemocného. Ten zemře a poté obživne, takže Glenn je ve velkém nebezpečí. Pomůže mu Lizzie, která mrtváka od Glenna odláká, Vv bloku ale i tak dojde k chaosu a střelbě... (TV Prima)

(více)

Recenze (13)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výživná epizoda, ve které se bojovalo s nemrtvými i s nákazou tak usilovně, že nezbyl čas na nudu a přemýšlení o záležitostech, které se seriálem nesouvisí. Bavil jsem se a byl jsem spokojený. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rick se vrací z výpravy sám, s Carol se museli rozejít... Hershel se snaží za každou cenu pomoct nakaženým. Maggie likviduje bez sebemenší šance mrtváky u plotu. Vše jde ale čím dál tím víc do kopru. Nakažený se mění a plot u brány povolí. Je tu vůbec nějaká šance, když výprava za léky v čele s Darylem se ještě nevrátila? 100% ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvé 4 epizódy ma chytili s pocitom, že seriál bude pomaly umierať (ako to vlastne robí veľa ľudí v seriáli), ale potom sa to začalo opäť zrýchľovať a nakoniec mi to prinieslo ospalé oči doširoka otvorené s emóciami, ktoré mi prechádzali mysľou ako obrovské vlny. Ak uvažujete o tom, že seriál opustíte- nerobte to! Štvrtá epizóda vás opäť prebudí. Je to tá časť, ktorá vám pripomenie, aké neľútostné môžu byť chyby pri živote v postapokalyptickom svete, ako by ste mali zahubiť každý jeden dobrý moment vo svojom živote a ako všetko, čo sa vám stane, nemusí byť vo vašich rukách. ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paráda! Nic moc se sice nestalo a děj se nějak výrazně neposunul, ale epizoda byla přesto hodně napínavá. Díky opravdu povedeným bojům se zombie si tento díl odnáší plný počet hodnocení. Nic co bych mohl vytknout jsem zde nenašel. A ten konec? Někdo se nám vrátil! ()

pichta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hershel je miestny lapiduch, robí co môže. Diva sa na svet skrz očí zdravotnika, dosť pomáha. Brana sa trhá, Glen odchádza, akosi sa to viac serie. Prečo maju zbrane len tak vonku? Ambuvak nepomáha na produktívny zápal pľúc. No a na konci diela ten zmrd guvernér ()

Reklama

Reklama