Reklama

Reklama

Guvernér a jeho dva muži odjeli od masakru lidí z jeho vlastního města. Guvernéra ale pak opustili i tito dva muži, on zůstal sám, a bloudil tak světem několik měsíců. Nakonec našel rodinu, ke které se chtěl přidat na jednu noc. Rodině řekl, že se jmenuje Brian. Hned první noc požádal Briana o pomoc dědeček, který si přál pro svou vnučku deskovou hru jednoho ze sousedů. Meghan totiž nemluví a dědeček jí chce hrou pomoct. Brian hru získal. Lilly chtěla Brianovi poděkovat, ale také ho požádala, aby pro jejího otce donesl kyslíkové bomby z nedalekého domova důchodců. Brian pro bomby zašel, ale při cestě se zranil. Lilly ho ošetřila a Meghan se s ním tehdy také sblížila. Brian tedy u rodiny zůstal a vytvořil si vztah i s Tarou, která je poněkud ostřejší, ale v jádru hodná. Brian se stal součástí rodiny a vše fungovalo dobře až do chvíle, kdy dědeček zemřel a Brian ho musel umlátit, když se vrátil jako mrtvák. Meghan se ho od té doby bojí. Brian se tedy rozhodl rodinu opustit, ale Lilly mu to nedovolila. Všichni vyrazili společně na cestu za něčím lepším. Na cestě se dali Brian a Lilly dohromady. Bohužel se jim po cestě rozbilo auto, a tak museli pokračovat pěšky. Vtom je ale přepadli mrtváci, takže se museli dát na útěk... (TV Prima)

(více)

Recenze (11)

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je šiesta epizóda štvrtej série seriálu Walking Dead. Bola to slušná epizóda, ktorú podčiarkol návrat sadistického Guvernéra, ktorý v tejto epizóde nepôsobí až tak sadisticky. Máme však možnosť vidieť, čo má za lubom od svojho besnenia proti armáde Woodbury. Epizóda je celkovo pomalá a v porovnaní s väzenským dejovým oblúkom jej rozprávanie trvá dlho. Nie je to taká silná epizóda, ale páčila sa mi. V tejto epizóde s názvom "Živá návnada" je Guvernér, teraz menom Brian, na ceste a snaží sa prežiť po tom, čo ho opustili jeho zvyšní prisluhovači. Stretáva sa s malou rodinou, ktorá sa podobá na rodinu, ktorú mal on sám. Zblíži sa s dvoma mladými dospelými ženami a jedným autistickým dievčaťom. Celkovo to bola solídna epizóda. Mierne si oddýchne od väzenského oblúka a vidíme, že Guvernér je stále nažive a v niektorej časti tejto sezóny bude nejakým spôsobom figurovať v Rickovej skupine. Vďaka vlažnému tempu to nie je najlepšia epizóda, ale samotný príbeh je stále kompaktný a stojí za pozretie. Túto epizódu hodnotím 8/10. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Muj "oblíbený" pirát se vrátil. Normálně bych byl naštvaný, ale v tomhle díle se choval jako člověk. Na scéně se taky objevila nová hlavní postava, která ovšem působila jako neschopná pipka. Její sestra je mnohem lepší. Díl to byl dobrý, ostatně jako vždy, jen mě vadí, když je celá epizoda věnována jedné skupince. ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc povedená úvodní scéna s Guvernérem. Nijak zvlášť extra nabitý díl to není, ale rozhodně neurazí. Akce tu je taky nějaká a momenty překvapení také nechybí. A konec? Hmm, samé překvapení tyto poslední epizody! ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý díl zaměřen na Guvernéra, hodnocení sice nižší, ale nechápu proč, bylo to fakt dobrý. Myslím si, že si uvědomuje co způsobil a v nové holce co najde vidí nejspíše svoji dceru. Jsem zvědavej kam mají namířeno. ()

Reklama

Reklama