Reklama

Reklama

Brian přesvědčil svoji skupinu o tom, že je správné převzít věznici. Chce se vyhnout násilí, proto zajal Hershela a Michonne, které použije jako páku na Ricka. Ve věznici si zatím pohřešování nevšimli, protože Daryl a Rick řeší to, že Rick vyhodil Carol z komunity. Rick a Daryl se rozhodli říct Tyreesovi, kdo zabil Karen, ale zrovna v tu chvíli Brian a jeho lidé na věznici zaútočí. Rick si jde s Brianem promluvit, Daryl zatím organizuje obranu a evakuaci věznice. Brian dává Rickovi na vystěhování čas do setmění, pak zaútočí. Rick nechce odejít a navrhuje společné bydlení. Tvrdí, že se může každý změnit, a Hershel je za to na něj hrdý. Brian ale Rickovi nevěří, nazve ho lhářem a popraví Hershela. Pak propukne boj, část věznice odjede autobusem pryč, ale došlo ke zmatku, takže není jisté, kdo v něm je... (TV Prima)

(více)

Recenze (18)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá epizoda měla fakt šťávu, hýřila akcí, nešetřila dramatickými momenty a z citlivějšího diváka jistě vymáčkla i nějakou tu slzu. Hybnou silou dílu je neústupný Guvernér, který teď vlastní dokonce i tank a neváhá ho použít, což má za následek množství zábavných situací. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je úplne najemotívnejšia, najlepšia a najdokonalejšia epizóda celého THE WALKING DEAD. Nespočet nečakaných zvratov priniesol aj smrť jednej z mojich najobľúbenejších postáv. Po dobu celých záverečných dvadsiatich minút som mal neprestávajúce zimomriavky! "LIAR!" bude pre mňa už nadosmrti tým najsilnejším slovom tohto seriálu... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Guvernér došel prozření a našel svůj cíl - věznice! Zajal Hershela s Michonn jako rukojmí a vyrazil se skupinkou přeživších převzít otěže. Pod pohružkou násilí u brány věznice přesvědčuje Ricka, že se mají stáhnout a vydat pryč. Bude to definitivní bitva a vyřízení dávných rozporů? 100% Jeden z TOP5 dílů! ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Look, I've fought him before. And after, we took in his old friends. They've become leaders in what we have here. Now you put down your weapons, walk through those gates... you're one of us. We let go of all of it, and nobody dies. Everyone who's alive right now. Everyone's who's made it this far. We've all done the worst kinds of things just to stay alive. But we can still come back. We're not too far gone. We get to come back. I know... we all can change." ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z těch dechberoucích epizod, která rozšťípe nejednoho diváka. Zvraty, akce, napětí, emoce to je napěchované až po okraj. Fantastický scénář, perfektní kamera a efekty už je zde samozřejmostí. Kdejaký film by mohl závidět ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je doposud nejlepší epizoda celého seriálu. Nekompromisní finále uprostřed série mezi dlouhodobými rivaly vyústí v dramatické opuštění věznice a smrtí pár mých oblíbených postav. Plno emotivních scén ve mě vyvolalo jakýsi smutek, tudíž nemůžu nic zkritizovat, protože to tvůrci vymysleli na výbornou. Po této epizodě zůstává otázka: co vlastně bude dál, když se všichni rozdělili? ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je hodně dobré prostě asi všechno co se od toho dá čekat, i když chvilku vypadalo že Guvernér povolí, ale nakonec ne... Proto to skončilo tak jak skončilo, skupina se rozdělí poprvé na několik frakcí... ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další ukázka toho jaký Guvernér doopravdy je. Chudáci lidi se zase nechali zmanipulovat, i když se do věznice mohli normálně přidat. Jedna z nejlepších epizod seriálu. ()

Andulicicka 

všechny recenze uživatele

Za mě zatím nejlepší epizoda, obsahovala všechno, doslova všechno.. slzy nechyběly, stále to vstřebávám, vynikající epizoda. Ani nemám slov ()

Grbloun 

všechny recenze uživatele

Předchozí dva díly (Live Bait a Dead Weight) byly podle mě jedny z nejhorších, a proto Too Far Gone (S04E08) bylo příjemným osvěžením. V tomto díle podle mě nechybělo nic. Celý díl jsem byl plný adrenalinu a ani jsem nedutal. Nechyběly zde ani smutné scény, ani ty, kde jsem byl plný vzteku. Proto si myslím, že tento díl byl zatím nejlepší z celého seriálu a stojí za to vidět. ()

Reklama

Reklama