Reklama

Reklama

Po bitvě se lidé rozdělili do skupin a rozutekli se do lesa. Daryl a Beth utekli spolu. Beth truchlí po otci, ale snaží se to nedávat najevo. Daryl jen mlčí. Beth ho přemluvila, aby se vydali po stopách, že možná někoho najdou. Dvojice opravdu stopy objeví, ale pak u kolejí najdou jen mrtváky požírající mrtvé... Lizzie a Mika jsou s Tyreesem, který má u sebe i Judith. Tato skupinka ještě přístřeší nenašla a holky jsou hodně vyděšené, Judith navíc pořád pláče. V jednu chvíli slyší Tyreese lidský křik a myslí si, že by to mohl být někdo z vězení. Řekne proto holkám, co mají dělat, a běží lidem pomoc. Nepodaří se mu však nikoho zachránit a ani nešlo o lidi z vězení. Holky se mezitím ocitají ve smrtelném nebezpečí... Další skupinu tvoří Maggie, Bob a Sasha. Maggie chce najít Glenna, ale Bob nechce, aby se skupina rozdělila, tak jde za Maggií. Sashe se to ale nelíbí, ona chce hledat jídlo a přístřeší. Maggie si myslí, že je Glenn v autobuse, který odjel z vězení. Když pak autobus najdou, je plný mrtváků – a Glenn v něm není... (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vím, že jsem čtvrtou řadu seriálu několikrát chválil, ale devátá a teď i desátá epizoda mě rozhodně nenadchly. Přibylo nepříliš povedených výletů do myšlenek některých postav, ubylo smysluplného děje a tempo příběhu znatelně pokleslo. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Me tenhle díl bavil. Sice nastala neoblíbená pasáž rozdělení, ale i když byl Rickův díl nebyl špatný a dostal jako hlavní postava celou stopáž i když si tam skoro nezahrál, díky jeho zranění, tak tady rozdělení pokračuje. Už ale víceméně u všech postav, což je mnohem zajímavější. ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem i od těchto klidnějších epizod něco víc. Podobně jako ta předchozí, vůbec mě to nenadchlo. Všichni jsou rozděleni a je to takové pomalu se táhnoucí sledování rozdělených přeživších. Zatím snad nejslabší díl ze všech sérií. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu že předchozí díl musel bejt věnován jen Rickovi jako hlavní hvězdě... Schrnutí ostatních do jednoho dílu bylo ovšem dostatečné... Skupina to neví ale získává čtyři produktivní členy, kteří se zatím se skupinou nepotkaly, ale každý kdo není hloupý ví že seriál pokračuje takže se skupina pravděpodobně zase někdy spojí... ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daryl a Beth bloudí po lese. K Tyreesovi se najednou z ničeho nic spawne Carol. Nechápu jak, ale ok :D A Glenn se dostává pryč z vězení,  popravdě jsem čekal, že je fakt kaput. ()

Reklama

Reklama