Reklama

Reklama

Daryl učí Beth stopovat a střílet z kuše, ale Beth si při tréninku poraní nohu. Dvojice má štěstí, narazí na dům na hřbitově, kde je uklizeno a je tam i jídlo. Daryl Beth ošetří a najedí se, dokonce se i prospí. Beth tvrdí Darylovi, že na světě ještě stále žijí hodní lidé, ale Daryl to celou dobu odmítá. Když už to vypadá, že budou odcházet, navrhne Daryl, že by mohli zůstat, počkat na majitele domu a třeba se s nimi domluvit a žít spolu. Beth pozná, že Daryl změnil názor na výskyt hodných lidí, ale neví proč. Pak jí dojde, že kvůli ní. V tu chvíli se před domem ozve nějaký zvuk. Daryl myslí, že je to pes,  který je už jednou vyrušil, ale jsou to mrtváci... Beth tedy uteče na hlavní silnici, kde má počkat na Daryla, který se v domě pere s mrtváky. Když Daryl dorazí na silnici, najde tam jen batoh a od místa vidí ujíždět auto... Daryl auto pronásleduje, ale samozřejmě ho ztratí. Pak se zhroutí na jedné křižovatce, kde později potká partu několika chlapů. Nejdřív se chce prát, ale pak se k nim přidá. Muži však rozhodně nevypadají jako svatoušci... (TV Prima)

(více)

Recenze (13)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5. díl od rozdělení. Tenhle koncept mě v minulosti vadil, ale teď si to užívám. Divák zkrátka čeká až se všichni sejdou a vzhledem k tomu, že seriál vycházel po týdnu, tak to asi mnozí museli být nedočkaví. 1 díl od rozdělení byl věnován čistě Rickovi, 2. dil se zaměřil víceméně na vsechny skupinky a objevily se 3 další důležité postavy. 3 dil byl věnován opět Rickově skupině, ale tentokrát se podělil i se skupinou Glenna. 4 díl byl čistě ve spárech Daryla a Beth a 5 díl je zase mixovaný tak, že pokračuje Daryl Beth a skupinka Maggie. 6 díl od rozdělení je zároveň poslední a je věnovaný čistě skupině Carol. Následně se pak skupiny začnou spojovat a příběh bude pokračovat dál. Někomu to nesedne mě to ale nevadí. Samozřejmě je lepší když je skupina pohromadě, ale tady jednotlivé skupinky a jejich cestovatelská pouť je zajímavá. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože byla třináctá epizoda mnohem lepší než epizoda dvanáctá, víc než tři hvězdičky udělit s klidným svědomím nemůžu. Řešit zvlášť osudy oddělených skupin, může být, ale velice mi vadí nefunkční psychologické sondy do myšlení jednotlivých postav, které jen uměle natahují děj a neprospívají příběhu. Snad by vše fungovalo, kdyby tvůrci zvolili šťastnější způsob... ()

Reklama

NitroXcz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda je o trochu lepší než minulá, ale stejně nic moc. Co se dozvídáme? Nejspíš mají všichni namířeno do neznámeho tábora, kde je všem kdo dorazí slíbeno bezpečí.. Tento díl mě nutí si položit pár otázek… Co se stalo s Beth ? Můžou být ti lidé co potkali Daryla její únosci ? Patří do toho onoho záhadného tábora ? Snad se to brzy dozvíme. 70% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sledujeme jednotlivé osudy Ricka, Glenna, Maggie, Michonne, Daryla, Carla, Boba, Carol, Beth, Sashy a Tyreese potom, co se jejich cesty po napadení a zníčení věznice rozdělili...jejich nadějí je teď nové záchytné místo Terminus! 90% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě navštíví Daryla (Norman Reedus) a Beth (Emily Kinney) pes. Když se ho Daryl snaží pohladit, pes uteče a plechovky na šňůře zarachotí, i když se jich pes vůbec nedotkne. (Duoscop)
  • Na začátku epizody hraje „Blackbird's Song“ od Leeho DeWyzeho. (Duoscop)
  • Skladba "Be Good", kterou Beth (Emily Kinney) zpívá u klavíru, je ve skutečnosti píseň z alba "Expired Love" její herecké představitelky. (Mandy412)

Reklama

Reklama