Reklama

Reklama

Daryl se přidá ke skupině chlapů, ale s jedním provokatérem moc nevychází. Vůdce skupiny ho seznámí se základními pravidly: nejdůležitější je si všechno, co by Daryl chtěl, zabrat slovem „zabírám", pak budou zvěř, místo na spaní či nalezená zbraň jeho. Daryl pravidla dodržuje, ale provokatér mu dělá problémy. Vůdce pak přistihne provokatéra při lži, a tak ho nechá potrestat – muž je ubit k smrti. Darylovi pak vůdce řekne, že nejdou do Terminusu, ale že stopují muže, který tam míří a málem je všechny pozabíjel. Daryl netuší, že je řeč o Rickovi... Glenn přemluví Abrahamovu skupinu, aby s ním šla do Terminusu, a cestou konečně narazí i na vzkazy od Maggie. Glenn tedy spěchá, ale Abraham chce, aby si Eugene odpočinul. Nakonec se skupina rozdělí, když dorazí k železničnímu tunelu. Glenn ho odmítá obejít, Tara jde s ním, zbytek míří do Washingtonu... (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, tak už druhá epizoda v řadě byla povedená, že by série chytila druhý dech? Jednoznačně si myslím, že je to způsobeno ukončením psychologického profilování postav a návratem k vývoji děje. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sledujeme jednotlivé osudy Ricka, Glenna, Maggie, Michonne, Daryla, Carla, Boba, Carol, Beth, Sashy a Tyreese potom, co se jejich cesty po napadení a zníčení věznice rozdělili...jejich nadějí je teď nové záchytné místo Terminus! Cestou se někteří zase shledávají... 90% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You a cat person, Daryl? I am. Loved 'em since I was three years old. Vicious creatures. Anyway, I'll tell you, and this is true, ain't nothing sadder than an outdoor cat that thinks he's an indoor cat." ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama