Reklama

Reklama

Rick, Daryl, Glenn a Bob jsou odvedeni, aby byli zabiti a rozporcováni na jídlo. Když už je Glenn málem zabit, zaútočí na Terminus Carol a stádo mrtváků. Rickovi se podaří osvobodit sebe i ostatní. Carol se dostala do Terminusu s mrtváky a nyní hledá Ricka a ostatní. Terminus je plný mrtváků, ale zdejší se brání. Rick zabíjí každého, koho potká, je mu jedno, zda je to někdo živý nebo mrtvý. Rick se nakonec dostane až k vagonu, kde je zbytek skupiny. Než Rick dorazil, zeptala se Sasha Eugena na ten zázračný lék proti mrtvákům. Eugene chce všechny mrtvé na planetě zabít virem, který půjde jen po nich. Všichni ve vagonu se připravovali na boj, takže je pak překvapilo, když dveře otevřel Rick. Všem se podařilo utéct. V lese se skupina setkala s Carol. Carol z Terminusu donesla pár věcí, které patřily jejím přátelům. Carol pak všechny odvedla za Tyreesem. Ten čekal s Judith v jedné chatce. Spolu s nimi tam byl svázaný i muž, který patřil ke skupině Terminus. Muž neustále mluvil o tom, že Tyreese i Judith zemřou, protože je Tyreese klaďas. Jednou se muži dokonce podařilo vstát a vyhrožovat Tyreesovi smrtí Judith. Tyreese musel z chatky ven, kde byli mrtváci. Tyreese ale přemohl mrtváky i muže a nakonec vše dobře dopadlo. Všichni jsou šťastní, že se konečně našli. Nyní chtějí odejít daleko a začít znovu. (TV Prima)

(více)

Recenze (14)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidím, že pátá série začala výborně, jen se bojím případného zklamání, které mě postihlo ve čtvrté řadě po osmé epizodě. Pokud si série udrží takový standard jako její první díl, bylo by to výborné. Každopádně velice zábavná epizoda, která osloví zejména romantické řezníky. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sledujeme jednotlivé osudy Ricka, Glenna, Maggie, Michonne, Daryla, Carla, Boba, Carol, Beth, Sashy a Tyreese potom, co se jejich cesty po napadení a zníčení věznice rozdělili...jejich nadějí je teď nové záchytné místo Terminus! Cestou se někteří zase shledávají...a když dorazí do Terminusu, tak není vše takové, jak se na první pohled zdá! Podaří se "naší" skupině zase semknout a bojovat jako jeden za svou naději ve světě mrtváků? 100% ()

Roa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa jedna z najnapínavejších, najzaujímavejších a najlepších epizód z celej TWD. 5ta séria štartuje s neskutočným tempom a dúfam, že si to tempo ponechá. ()

milhaus602 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se dostal na začátek 5 série.....a už teď se nemůžu dočkat až se mrknu na další díly.Jednoznačně 100% ()

Reklama

Reklama