Reklama

Reklama

Bob oznámí svým únoscům, že jedí nakažené maso, protože ho v potravinové bance kousl mrtvák. Gareth tedy nechá Boba odnést ke kostelu... Sasha mezitím vyjede na Gabriela, protože ho podezírá z podrazu. Gabriel se přizná k tomu, že když vypukla apokalypsa, odmítl do svého kostela pustit věřící, kteří proto škrábali na zdi kostela. Všichni nakonec jeho vinou zemřeli. Po Gabrielově zpovědi je u kostela nalezen Bob. Když se Bob probere, přizná svojí skupině, že ho pokousal mrtvák. Popíše také únos a viníky. Abraham chce okamžitě odjet, protože Eugene je v nebezpečí. To Rick odmítá, jelikož Carol a Daryl jsou pryč a on očekává jejich brzký návrat. Abraham nakonec souhlasí s tím, že odjedou až další den v poledne, ale musí s ním jet i Glenn, Maggie a Tara. To je přijatelné pro všechny. Rick pak přichází s rafinovaným plánem útoku na Garethovu skupinu, chce je vlákat do pasti... (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tož, dobré to bylo, nejvíc se mi líbila celková, krajně optimistická atmosféra, která prostupuje celou epizodu a taky jsem si oblíbil momenty, kdy se Rick opravdu naštve. Došlo i na mačetu s červenou rukojetí a Michonne se opět setkala se svou katanou, což je fajn, už mi chyběl ten zkušený pohyb, kterým z ostří odstraňuje krev, mozky a tie ďalšie veci. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rick s ostatními zakotví v kostele a čekají na návrat Daryla, aby potom mohli vyrazit na cestu do "velkého města" a spasit svět. Mezitím se vyskytne problém, který se musí neodkladně vyřešit. A aby toho nebylo málo, Sasha zjistí, že je Bob nakažený... 90% ()

Reklama

Reklama