Reklama

Reklama

Abrahamova skupina je na cestě do Washingtonu, ale brzy po odjezdu mají nehodu s autobusem. Všichni přežili, ale musí pokračovat pěšky. Skupina narazila na městečko a v něm našli knihkupectví, které je ve velmi dobrém stavu. Skupina se v obchodě utábořila. Všichni chtěli zůstat minimálně ještě jeden den, ale Abraham se nechce zdržovat. Abraham vymyslel, že dál budou cestovat hasičským vozem, ale zprovoznit ho stojí hodně času a navíc skupinu přepadnou mrtváci. Auto sice funguje, ale na cestě se opět rozbije. Abraham chce opět pokračovat pěšky, ale v cestě jim stojí tisíce mrtváků. Abraham chce stádem projet, ale zbytek ne. Abraham si tedy bere Eugena, ale toho brání Glenn. Nakonec dojde ke rvačce, kterou ukončí až přiznání Eugena, že celou dobu lhal. Eugene prý žádný vědec není, jen chtěl ochranu a dostat se do Washingtonu. Eugene si myslí, že tam je největší šance na přežití. Abraham zmlátil Eugena do bezvědomí a pak se nervově zhroutil. Po celou dobu sledujeme příběh Abrahama, než potkal Eugena. Abraham měl ženu a dvě děti, ale kvůli jejich bezpečnosti zabíjel lidi holýma rukama. Rodina se ho začala bát, takže jednoho dne žena vzala děti a utekla i s nimi. Abraham je našel mrtvé, dostali je mrtváci. Abrahama před sebevraždou zachránil právě Eugene, který mu řekl, že má důležitý úkol. Abraham tedy Eugenovi pomáhal. (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bull mě opět nezklamal a je jasným tahounem epizody. Hodně mě pobavil moment, kdy se na konci dílu skoro zastavil čas, stačí jedna věta a lidem se úplně změní priority, pokud jim vůbec nějaké zůstanou. Seržant byl každopádně nejlepší. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abraham se konečně dočkal a vyrazil se svoji skupinou na sever. Nedojeli však daleko a už měli nehodu. Obklopeni mrtvákama vyvázli jen tak tak, ale ani to je neodradilo. Ubytování přečkali v knihovně a když jim další auto vypoví službu, tak se "vědátor" přizná, že vlastně žádný lék nemá a že si vše vymyslel.... 90% ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh se tentokrát motá kolem Abrahamovy skupiny, která ve 3 díle odjela na sever směr Washington. Po cestě mají jeden problém za druhým až se dostanou na otevřené prostranství které je v obležení možná tisíců zombie, skupina se začne hádat a Eugene řekne větu, která vše změní. ()

Reklama

Reklama