Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rick a pár dalších mužů vyrazili do Atlanty, aby zachránili Beth a Carol. Rick plánuje vraždění, ale Tyreese a Daryl ho přemluví ke klidné výměně zajatců. Rickově skupině se skutečně podaří vylákat dva policisty a poté je i zajmout. Chvíli se o záchranu policistů pokouší jejich kolega, ale i ten je zajat. Plán zní tedy tak, že Rick vymění Carol a Beth za unesené policisty. Sasha do nemocnice nejede, má na starost hlídaní seržanta Lamsona, ale ten na ni ušije boudu a omráčí ji. Lamson utekl, ale zatím nevíme, co chystá. Beth mezitím v nemocnici bojuje o záchranu života Carol. Policisté navrhli odpojit Carol od přístrojů, ale Beth protestovala. Dawn se musela postavit na stranu policistů, takže nechala Carol odpojit. Dawn ale dala Beth klíče od skříně s léky a Beth tak může Carol pomoct. Doktor Edwards Beth varoval, že to Dawn neudělala jen tak, ale Beth neváhá a bere ze skříně léky, které jí doktor pro Carol doporučil.
V Abrahamově skupině panuje menší chaos, Eugene je stále v bezvědomí a zbytku dochází voda. Abraham je navíc duchem nepřítomen. V jednu chvíli byl Abraham při smyslech, ale to vypadal, že zabije Rositu, uklidnila ho až nabitá zbraň Maggie. Maggie zůstala s Abrahamem a Eugenem, zbytek vyrazil pro vodu. Glennovi a dalším se podařilo najít vodu a chytit i nějaké ryby. Vypadá to, že se situace zlepší. Na konci dílu se probral i Eugene a Abraham začal komunikovat. V kostele zůstali jen Carl, Michonne, Judith a Gabriel. Gabriel stále nesouhlasí s tím, jak se chovají ostatní, a proto se rozhodne utéct. Gabriel si vytvořil v podlaze díru, kterou utekl. Ostatní nevědí, že je pryč. (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rickova skupina mění za použití všech dostupných prostředků Gabrielův kostel v pevnost. Daryl se vrací s posilami do Atlanty, aby se pokusil zachránit Carol a Beth, ve městě Rick představí ostatním svůj plán, Tyreese však předstoupí se svým návrhem a Daryl ho podpoří. Situace u seržantova oddílu by se zatím dala vyhodnotit jako nedobrá, skupince dochází pitná voda, Eugene je stále v bezvědomí a seržant balancuje mezi netečností a zuřivostí. Mezitím se v Atlantě dává do pohybu Tyreesův plán a zdá se, že vše půjde hladce, ale... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abraham, Glenn, Tara a Maggie uvízli uprostřed ničeho. Rick opevnil kostel a spolu s Darylem, Sashou a Tyreesem vyrazili na záchranou misi Carol s Beth. Vymyslí plán překvapení, ale s tím Terees nesouhlasí a k jeho "míň drastickému" plánu se přikloní i Daryl. Jenže podmínky v Atlantské nemocnici nepřejí těm dobrým a tak je Carol odpojena od přístrojů... 90% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Listen, I don't know what to do without D.C. anymore, but I'm not dealing with him. I'm over it. I just want him to be okay. Eugene wasn't strong. He isn't fast. He doesn't know how to use a weapon. The truth hurts, but he's useless. He had one skill that kept him living. Are we suppose to be mad at him 'cause he used it?" ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po 3 dílech jsme zase viděli všechny. Jedna skupina je v Atlantě, druhá v Kostele a třetí uvízla na venkově. Konec byl opět jasný. Policajtům se zkrátka věřit nedá. ()

Reklama

Reklama