Reklama

Reklama

Maggie a Michonne přivedly do stodoly Aarona, který nabídl Rickově skupině místo v jejich komunitě, kde by měli být v bezpečí. Rick dal Aaronovi skoro okamžitě pěstí, a až když byl Aaron svázaný, nechal ho Rick mluvit. Aaron tvrdí, že je venku jen jeden další člověk, ale Rick mu nevěří. Michonne, Maggie, Glenn, Abraham a Rosita jdou obhlídnout auta, kterými prý Aaron a jeho parťák přijeli. Tato skupina zjistila, že Aaron mluví pravdu. Zbytek lidí prohledal okolí a nikoho dalšího nenašli. V jednom z aut bylo jídlo, takže Rick přikazuje, aby se jeho lidé najedli a v noci vyrazí k Aaronově táboru. Aaron jim odmítá říct přesnou polohu tábora, nováčky vždy odváží on. Rick je ale opatrnější, takže nechá řídit Glenna a pojedou jinou cestou, než jakou chtěl Aaron. Skupina vyráží v noci, ale moc se jim to nevyplatí. V prvním autě jedou Glenn, Rick, Michonne a Aaron. Michonne si všimla, že na Aaronových fotografiích nejsou lidé a přestala mu věřit, v tu chvíli auto nabouralo do velké skupiny mrtváků. Za první autem jel přívěs, ale ten se ztratil. V tu chvíli se na obloze objevila světlice a Aaron začal utíkat k ní. Posádka prvního vozu se dostala mezi mrtváky, ale vzájemně si pomohli. Glenn osvobodil Aarona a všichni pak utíkali za světlicí. Takhle se našla celá skupina a Aaron našel i svého přítele Erica, který hledá nové lidi s ním. Eric se dostal do úzkých, ale Rickovi lidé mu pomohli. Aaron a Eric tvoří pár. Dalšího dne ráno všichni vyrazili k táboru, Eric jim řekl přesnou polohu. Už před branou je slyšet dětský smích, což je podle Michonne dobré znamení. Rick ale stále nikomu nevěří a kousek od tábora si v harampádí ukryl zbraň. Vypadá to, že ani Carol moc nevěří nové komunitě. (TV Prima)

(více)

Recenze (11)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po strašlivě nudné předchozí epizodě, jsem byl tímto dílem příjemně překvapen. Epizoda byla dostatečně akční, dynamická i zábavná, takže jsem si ji v pohodě užil, nenudil jsem se, neusínal. Navíc mě bavil boj s všudypřítomnou paranoiou. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aaron je zajat a vyslýchán. Skupina už toho zažila tolik, že nechce nic podcenit. Když se vše prošetří a udělá průzkum, částečně přistoupí na Aaronův návrh a vydají se na cestu do Alexandrie. 80% ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama