Reklama

Reklama

Deanna vyšetřuje, co se stalo ve skladu s elektronikou, kde zemřel její syn. Nicholas lže a tvrdí, že za všechno může Glenn. Ten řekne Rickovi pravdu... Carol kondoluje za všechny, ale Deanna její jídlo nechá přede dveřmi a kartičku s kondolencí spálí. To však není Rickova jediná starost. Carol mu řekne o týrání Jessie a Sama, které nabírá na obrátkách, jak se jí Sam stále více svěřuje. Deanna o týrání ví a zatím to nechtěla řešit, protože Pete je jediný lékař. Rozzuřený Rick tvrdí, že Pete musí zemřít, jestli od Jessie neodejde, ale Deanna jeho popravu odmítá. Deanna lidi vyhošťuje, nic jiného dělat nechce. Rick to však nechce nechat být a snaží se Jessii pomoct. Ta nejprve odmítá. Rick se ale nenechá odbýt a nakonec se Jessie přizná, že by pomoc potřebovala. V tu chvíli se objeví Pete a Jessie mu řekne, aby odešel od její rodiny. Pete se naštve a začne se s Rickem prát. Nikdo není schopný potyčku ukončit, rváči poslechnou až Deannu. Rick poté vytáhne zbraň, kterou má potají u sebe, a vyhrožuje všem kolem. Zdá se, že se pomátl... (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Patnáctá epizoda byla veskrze svižná, jen mi v ní jako i v celém seriálu vadilo další psychologické okénko, které tentokrát obstarala Sasha. Fakt už mě otravuje, jak skoro v každé epizodě zabere minimálně patnáct minut tuhý vnitřní boj libovolné postavy s vlastní psychikou. Jasně, chápu, svět se odebral do míst, kam slunce nesvítí, ale po pěti řadách už nám to všem došlo a pokud se to bez vnitřního boje neobejde, snad by pět minut na díl stačilo. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obchodní dům přinesl jen bolest a spoustu mrtvých. Rick se začne starat o sousedovo mlácení ženy a to se pochopitelně nikomu v okolí nelíbí. Carl se pouští za hradby s novou přítelkyní, která ráda riskuje. 85% ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama