Reklama

Reklama

Z Alexandrie se ozývá zvuk troubení, který zničil Rickův plán, protože se polovina stáda oddělila. Rick a další tedy pospíchají do Alexandrie, aby zvládli stádo nějak odlákat. Rick dokonce pokračuje sám, běží totiž pro karavan a zkusí stádo odlákat. Michonne a Glenn vedou zbytek, ale brzy je v lese potkají mrtváci a hned několik lidí je pokousáno a někteří dokonce na místě umírají. Skupina má dva zraněné, kteří je zpomalují, ale přátelé se o ně starají. Cestou skupina narazí na městečko, které zná Nicholas. Glenn zde přijde s nápadem, že zapálí některý z domů, čímž by mohl upoutat pozornost většiny mrtváků. Nicholas ví o skladu krmiva, který by mohl chytit rychle. Oni dva tedy odcházejí, zatímco zbytek musí vyrazit na cestu, do městečka totiž dorazilo stádo. Na útěku ztrácí Michonne další lidi a nakonec pokračují pouze ve třech. Ve třech se také vrátí do Alexandrie.
S Michonne se do Alexandre vrátil Heath, který ví, že Rick upřednostňuje svoje lidi a cestou to dává sežrat právě Michonne. Ale tento útěk mu pomůže pochopit, co si Michonne a Rick venku zažili. O tom on a lidé z Alexandrie nemají ani páru. Glenn a Nicholas našli skladiště, ale už ho nemohli použít, protože k požáru tam už někdy došlo a z budovy nic nezbylo. Dvojici v tu chvíli dohnalo i stádo mrtváků a oni omylem utekli do slepé uličky. Jejich jedinou záchranou je popelnice, na kterou si vylezou, ale Nicholas ztrácí naději. Nicholas poděkuje Glennovi za to, že ho změnil, a pak se zabije. Nicholasovo tělo s sebou bere k zemi i Glenna. Mrtváci se do nich pak pustí. Vypadá to, že Glenn umírá. Rick to zvládl ke karavanu a dojel s ním, kam potřeboval, ale pak ho přepadla skupina lidí, která přepadla i Alexandrii. Šlo o lidi, které nechal jít Morgan. Rick se s nimi vypořádal, ale střelba vyřadila z provozu jeho auto. V tu chvíli k Rickovi dorazilo stádo a on nemá kam a jak utéct. (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí solidní díl v řadě, opět jsem byl spokojen, protože jsem se nenudil, naopak, slušně jsem se bavil, mezi starousedlíky a nově příchozími stále vládne nedůvěra a tvůrci se nebojí občas obětovat i některou z hlavních postav, což mě těší, protože děj tak dostává nový náboj. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Troubení klaksonu odklonilo část mrtváků ze své trasy a ty se vydali směrem k Alexandrii. Rickova skupina se je snaží zastavit v nedalekém městečku. Tam se Glenn s Nicholasem nabídnou, že zapálí dům, aby odvedli jejich pozornost. Jenže velikost odtrženého stáda je opravdu veliká a tak jsou oba zahnáni do úzkých... 90% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Have you ever had to kill people because they had already killed your friends and were coming for you next? Have you ever done things that made you feel afraid of yourself afterward? Have you ever been covered in so much blood that you didn't know if it was yours or walkers' or your friends'? Huh? Then you don't know." ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Horda, stádo, smrad mrtvejch z kamenolomu, to je hlavní téma šesté série. Už treti díl se je skupina snaží odlákat, zatímco se ostatní vracejí, protože v minulém díle napadla domov skupina hoven. Třetí díl se odehrává ve stejnou dobu jako díl druhý, jen z pohledu druhé "venkovní" skupiny. Tenhle díl byl ještě lepší než předchozí. SPOILER !!!! Několik lidí bylo roztrháno, Rick uvízl v karavanu, Michonne s lidma je uvězněná v obchodě, Glenn se valí na zemi a trhají ho zombie, Daryl s Abem a Sashou odlákavají polovinu hordy, zatímco doma se střílí a ještě se na ně, jako by toho nebylo málo, valí polovina hordy, která se utrhla. Závod s časem a boj o přežití začíná. Dovolím si tvrdit, že takhle drsně a nebezpečně snad ještě žádný díl nekončil. Doslova prekérní situace ()

Reklama

Reklama