Reklama

Reklama

V tomto díle vypráví Morgan svůj příběh jednomu muži, kterého zajal, když byla přepadena osada. Morganovi po smrti syna přeskočilo a měl potřebu jen čistit. Morgan tedy zabíjel mrtváky, ale i živé lidi. Jednoho dne objevil chatku a u ní muže jménem Eastman. Eastman Morgana zajal a snažil se ho změnit. Eastman býval psychiatr pracující s vězni. Jeho práce ho ničila, a proto se začal věnovat aikidu, což je japonské umění sebeobrany. Eastman se naučil, že každý život je vzácný. Eastman se to pokouší vysvětlit Morganovi, ale on mu nejprve vzdoruje. Později se ale Morgan začne zlepšovat a z mužů se nakonec stanou přátelé. Oba se starají o zahrádku a plánují, že vyrazí k pobřeží. Eastman tedy sepisuje věci, které potřebují, a Morgan ví, kde je najdou. Morgan má všechny tyto věci ukryté tam, kde čistil, když byl psychicky na dně.
Morgan tam Eastmana dovede a Eastman se ho tam začne vyptávat na rodinu. Morgan se rozruší, takže trénují aikido, ale pak se objeví mrtvák a ten pokouše Eastmana. Šlo o chlapce, kterého kdysi Morgan zabil holýma rukama, takže ho nedokázal zlikvidovat sám. Morgana tohle všechno hodí zpátky, takže Eastman odchází sám. Morgan začne opět čistit, ale když zachrání jedné dvojici život, dojde mu, že měl Eastman pravdu. Morgan se tedy vrátí k Eastmanovi, aby s ním strávil poslední hodiny. Eastman se mu přizná k tomu, že nechal vyhladovět vraha své rodiny. Šlo o psychopata, u kterého zajistil, aby ho nepustili na podmínku. Psychopat pak utekl z vězení a zabil Eastmanovi ženu a děti. Eastman ho unesl a nechal vyhladovět, i když nejprve Morganovi tvrdil, že mu odpustil.
Eastman se pak chtěl udat na policii, ale když se vrátil do Atlanty, všude byli mrtváci. Eastman byl po několika hodinách připravený zemřít, takže se zastřelil a Morgan ho pohřbil. Eastman pohřbil každého mrtváka, kterého zabil. Z občanky vždy zjistil jméno mrtvých a napsal ho na hrob. Morgan se pak vydal na cestu, kde narazil na cedule lákající do Terminusu. Zbytek příběhu již známe. Tento příběh udělal na uneseného muže asi trochu dojem, ale pak řekl Morganovi, že ho stejně bude muset zabít a stejně tak všechny ostatní v osadě. Muž je ale zraněný a hrozí mu smrt. Zatím nevíme, co s ním Morgan udělá. Víme jen to, že o muži nikdo jiný neví. (TV Prima)

(více)

Recenze (14)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl byl zřejmě tím nejotravnějším, co zatím seriál přinesl. Morgan vypráví svůj příběh, který mě absolutně nezajímal, bylo mi úplně jedno, s čím se musel potýkat, koho potkal, co se naučil a podobně. Hvězdičku jsem dal vtipnému Eastmanovi, zbytek byla jen nuda, nuda, šeď, šeď. ()

Kuzlo 

všechny recenze uživatele

Prvá a zdá sa, že aj jediná epizóda seriálu, ktorú mal pod palcom Williams. Myslím, že dobre urobili keď tak rozhodli. Strašná to bola nuda. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama