Reklama

Reklama

Rick přiběhl do Alexandrie a s ním i polovina stáda, kterou chtěl s ostatními odlákat. Opevnění bylo vyztuženo v místě, kam do něj najel náklaďák, ale i tak se lidé musí mít na pozoru. Mnoho z obyvatel si je jistých, že zemřou, takže začne menší rabování, ale tomu zabrání Spencer. Deanna je jedna z těch, kteří již nemohou dál, ale Spencerův čin ji povzbudí a ona začne znovu chtít žít a plánovat budoucnost Alexandrie. Povzbudit potřebuje i Denise, která si neví rady s jedním pacientem. Denise se snaží pomoct Tara. Denise se nakonec přestane bát díky Jessie, která k lidem promluví. Denise se díky nové energii podaří vyléčit pacienta a pak i políbit Taru. Samotná Jessie je trochu v koncích, protože si neví rady se Samem, který je vyděšený. Vyděšená je i ona, ale Rick se ji snaží uklidnit a nakonec se i líbají. Ron se také vzpamatuje a rozhodne se, že zachrání život Carlovi, který chce jít za hradby a hledat tam Enid. Ron to Carlovi vymluvil a ještě vše řekl Rickovi. Za hradby se chystá i Maggie, která tam chce hledat Glenna. Aaron jde s Maggie, ale nakonec se kanalizační sítí nedostanou nijak daleko. Maggie už začíná věřit tomu, že je Glenn mrtvý. Maggie je navíc těhotná a nemá ani žádnou Glennovu fotografii. Později večer ale získá novou sílu i Maggie a rozhodne se smazat Glennovo jméno ze zdi mrtvých, kam ho už někdo napsal. Všichni tedy mají novou naději, snad jim vydrží. (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proti předchozí epizodě to byla radost a štěstí, na druhou stranu musím uznat, že překonat čtvrtou epizodu nebyl zrovna nesplnitelný úkol. Akce si asi odskočila na kávu, takže došlo hlavně na řešení morálních dilemat, díky čemuž příběh již tradičně stagnuje. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dílu o Morganovi trochu slabší díl z Alexandrie na rozvinutí vztahů mezi postavami. Doufám že tohle rozvinutí vztahů nebudou moc prodlužovat a něco se stane jako sliboval poslední záběr. Jedna věc kterou nechápu je, proč ty zombíky nezabily přes tu bránu, všechny je tam mohli pozabíjet přes mříže, jim by se nic nestalo a měli by klid. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rick se na poslední chviličku dostává do opevněné Alexandrie. V tu chvíli je jídlo na příděl a místní to nemůžou pochopit. Jenže obklopení mrtváků je opravdu silné a tak není jiné cesty než si utáhnout opasky. Maggie se rozhodne vypravit pro Glenna a stále věří, že je naživu, i když je venku strašně dlouho. Aaron se nabídne, že ji doprovodí a chce tak odčinit to, co zavinili jeho fotografie. Deanne se svého snu o velkolepé Alexandrii nevzdává ani po tomto incidentu a stále věří. 90% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Look, I know you're scared. You haven't seen anything like this. You haven't been through anything like this. But we're safe for now. The panel the truck hit seems intact. We reinforced it just in case. Either way, the wall's gonna hold together. Can you?" ()

Reklama

Reklama