Reklama

Reklama

V Alexandrii spadla věž na ohradu a ta byla zbourána, takže mrtváci začali ve velkém proudit dovnitř. Většina obyvatel města se stihla ukrýt, ale Deanna se cestou poranila, když bránila Ricka. Rick, Carl, Deanna, Michonne, Gabriel a Jessie se svými syny se ukryli u Jessie doma, kde byli v bezpečí, než se Ron pokusil zabít Carla. Jejich rvačka přilákala mrtváky a ti pronikli do domu. Mezitím Rick a Michonne zjistili, že je Deanna pokousaná. Mrtváci pronikají víc a víc do domu, takže Rick vymyslí, že si všichni na sebe vezmou prostěradla a potřou je krví a vnitřnostmi mrtváků. Takto se budou moci pohybovat mezi mrtváky bez povšimnutí a dostanou se do zbrojnice. Jejich plán by mohl pokazit jen vystrašený Sam. Deanna se rozhodla ukončit život sama, ale s mrtváky bojuje až do konce.
Morgan a Carol prchli spolu do domu, kde je i vězení. Carol se po chvíli podařilo do vězení dostat a tam našla jednoho z útočníků a Denise, která jej ošetřovala. Carol chtěla vězně zabít, ale Morgan se ji pokusil zastavit. Když byla Carol omráčená, vězeň omráčil i Morgana. V tu chvíli se do místnosti dostali i Tara, Rosita a Eugene, kteří do té doby byli v jiné místnosti v domě. Vězeň se jich lekl a vzal si Denise jako rukojmí. Oba pak odešli z domu na ulici plnou mrtváků. Zvenčí vše pozorují Glenn a Enid, kteří se rozhodli svým kamarádům pomoct, i když to Enid chvíli trvalo. Když se dostanou dost blízko, aby viděli přes hradby, tak vidí Maggie, která je v pasti na strážní věži, na kterou útočí desítky mrtváků. Věž se může velmi brzy zbortit. (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozích třech tragických epizodách přišel konečně závan nového mrtvolného puchu, takže jsem se u tohoto dílu neotravoval a celkem solidně jsem se bavil, jen je škoda, že se ještě nepodařilo eliminovat postavy, které mi lezou dlouhodobě na nervy, bavil bych se ještě víc. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poškozená věž padá na hradbu, ta se láme jako by byla z papíru a hordy nemrtvých začínají proudit do Alexandrie. Všichni se rozprchnou do domů a je jen otázkou času, kdy povolí některé z oken či dveří. Deane má mnohačetná poranění, ale to nejhorší se vyléčit nedá. Rick vymyslí plán jak se dostat do zbrojnice, ale bude to chtít hodně odvahy... 100% ()

řánys250

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zakončení podzimní a zimní poloviny pěkné hezký dějový zvrat a opět zakončeno největším napětím na které se musí počkat až do března :D ...každopádně za mne 5* spokojenost :) ()

MrEddie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejslabší epizoda šesté série. Nápad namaskovat se jako mrtváci tu už byl. Zdlouhavé, nudné a příliš filozofické. Konflikt mezi Carol a Morganem jestli zabít či nezabít dává této epizodě dvě hvězdičky. ()

Reklama

Reklama