Reklama

Reklama

Rick a Daryl odjíždějí hledat zásoby a podaří se jim najít malý nákladní vůz plný potravin. Původní auto tedy nechají na místě a domů se vrací náklaďáčkem. U jedné pumpy Daryl objeví automat na limonády a doufá, že tam najde limonádu pro Denise. Denise zaslechla Taru, jak říká jméno limonády ze spaní a ráda by jí dala nějakou na výpravu, na kterou brzy odjede. U pumpy ale dvojice narazí na muže, který si nechá říkat Ježíš, a ten jim dodávku ukradne. Rick a Daryl za autem běží a nakonec ho dohoní. Pak ale dojde ke rvačce a auto nakonec končí ve vodě. Rick a Daryl odvezou Ježíše s sebou do Alexandrie, i když Daryl protestuje. Ježíše dají do cely a Daryl ho hlídá, ale to Ježíše nezastaví. Ježíš totiž přijde uprostřed noci k Rickovi do ložnice a chce si promluvit.
Michonne byla na stráži, když si všimla Spencera, který šel s lopatou na zádech do lesa. Michonne ho sledovala a pak se k němu přidala. Spencer má krizi, protože mu zemřela celá rodina, ale Michonne mu tvrdí, že má rodinu v Alexandrii. Všichni jsou jeho rodina. Michonne neví, co Spencer v lese hledá, ale pak k nim Carl dovede Deannu. Spencer ji zabije a pak ji pohřbí. Carl dovedl Deannu k nim, protože si zasloužila, aby její trápení ukončil někdo z rodiny. On by to pro Michonne udělal taky. Když už Carl spal, tak se Rick vrátil a povídal si s Michonne. Ale z povídání se stalo líbání a nakonec spolu skončili v posteli, kde je později probudil Ježíš. (TV Prima)

(více)

Recenze (17)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V desáté epizodě se toho až tolik nestalo a původně mělo být mé hodnocení nižší, ale neskutečně mě pobavila dvojice Pat a Mat v epizodě "Na cestách". Výborná byla i postava Ježíše, která funguje jako skvělý startér komických situací. Ještě teď se musím smát, když si vzpomenu na scénu u rybníka, která mi silně připomněla film "Jáchyme, hoď ho do stroje!". ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chlápka se super schopnostma ti fakt nežeru AMC, doufám že se to objasní, prozatím ale pobavil a navíc je to prostě Ježíš, takže ten asi jen tak normální člověk nebude. Carl dělá výlety za zeď z důvodu kterej, i když tam vysvětlil, tak jsem nepochopila a syn exstarostky se jí rozhodnul zabít. Tahle epizoda měla slušnej humor (ne jako ve filmu od Disneyho), což se dá ve Walking Dead vidět jednou za 10 dílů. Epizoda na odlehčení, jop to trochu chybělo, i lidi v apokalypse se přece musej bavit. :D ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alexandrie je zachráněna! Ale zásoby jídla se ztenčili na minimum a tak je potřeba vyrazit zase do světa. Cestou narazí Rick s Darylem na Paula, který si říká Ježíš. Štípne jim klíčky od auta a ujede jim. To si však naše dvojice nenechá líbit a vyrazí za ním. Přeci jen auto plné jídla je pekelná výzva! 90% ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda byla zvláštní. Našla se v ní i troška humoru a postapo byla relativně odlehčená. Twoman show v podobě Ricka a Daryla to je jedna fantazie. Na scéně se objevila další postava a závěr dovršila milostná scéna ve stylu black and white. Rick se nezdá. Cliffhanger byl zajímavě vtipnej. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oukej, tak tohle je fakt šílenej díl. Faktická hormonální bomba na závěr. Jsem zvědavej, co s tim Ježíšem udělaj dál. Vzpoměl jsem si teď na GTA V Chaos mode na toho Ježíše tam. Dost mi ho ten cápek připomíná XD ()

venca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

konečně po více jak roce od smrti manželky si rick vrznul a znikim jinym než z tou která zachránila judith před vyhladovenim ve 3 serii tím že se doslova prosekala svou superostrou katanou přes hordu mrtváků aby přinesla sunar pro malou judith. Ano správně myslím tím michonne. už od příchodu do alexandrie sem doufal že mezi nima přeskočí jiskra a ejhle ono se to zrovna ted stalo jen doufam že to nebyla chvilková slabost a vydrží jim začínající vztah pěkně dlouho. P.S. Tomu nazaretskýmu tesařovy (Ježíš) dávam maximálně 5 dílů a pofrčí zpátky nahoru za Tátou ()

Reklama

Reklama