Reklama

Reklama

Carol a Maggie unesli. Rick se snaží domluvit výměnu zajatců, ale žena jménem Paula nechce na jeho dohodu přistoupit, takže odvádí Carol a Maggie na neznámé místo. Paula si také zavolala posily, takže má Negan mnohem víc lidí, než si Rick myslel. Carol se před Paulou a ostatními chová jako naivní husička, co nic neumí a nikdy nikoho nezabila. Carol jim také řekne o tom, že je Maggie těhotná, což jednu z žen zasáhne víc než ostatní. Maggie nakonec s touto ženou odchází do jiné místnosti, kde má být vyslýchána. Paula si dál povídá s Carol a myslí si, jak je silná. Carol hraje slabou ženu, ale možná se v Paule poznává víc, než by chtěla. Nakonec nastane moment, kdy je Carol sama a osvobodí se.
Carol pak dojde pro Maggie a chce utéct, ale Maggie chce všechny pozabíjet. Dvojice se tedy postupně zbaví všech 4 únosců. Poslední umírá Paula, kterou překvapilo, že na ni Carol celou dobu hrála tak dobré divadlo. Carol ale možná ani moc nehrála, ona se skutečně bála, jen se nebála smrti. Carol už nemůže dál zabíjet, už je toho na ni moc. A toho se Carol právěe bála nejvíc, ž bude muset znovu zabíjet. Carol a Maggie se nakonec musí postarat i o muže, kteří přijeli pro Paulu a ostatní. Carol a Maggie je upálily. U východu už na dvojici čekala Rickova skupina. Carol a Maggie už takhle dál nemohou, obě už mají zabíjení plné zuby. (TV Prima)

(více)

Recenze (11)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těšila jsem se, že to bude nářez, nářez by to i byl, ale těch kravin a zbytečností co do toho narvali, a ještě ty feministický kecy do toho. Fakt nic není horší noční můra než trojka feministek, váhání před zabitím šílený zrzky, debilní kecy jako "tohle nemusíte dělat" apod. Tohle už mě fakt sere, takže jediný, co tenhle díl dotáhlo na dvě hvězdy je tak posledních pět minut. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I was a secretary before. I fetched coffee for my boss and made him feel good about himself. I spent most of my days reading stupid inspirational e-mails to feel good about myself. There was this one that kept going around. A young woman was having a hard time and told her mom she wanted to give up, so her mom went to the kitchen and started boiling three pots of water. She put a carrot in one, an egg in another, and ground coffee beans in the last one. After they had boiled a while, her mom said, 'Look, all three things went through the same boiling water. The carrot went in strong and came out soft. The egg was fragile and came out hard. But the coffee beans changed the water itself.' You're supposed to want to be the coffee beans. See, to me, coffee was just a thing that my boss would drink up. No matter how many times I refilled his damn cup, it was just never enough. I was at work when the Army took over DC. We weren't allowed to leave. They had to evacuate all the important people first - members of Congress, government employees. So I was stuck with my boss. Not my family - My husband, my four girls... My boss was weak and stupid and he was going to die and he was going to take me down, too. He was the first person I killed so that I could live. I stopped counting when I hit double digits. That's around the time I stopped feeling bad about it." ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepřátelská pevnost je dobita, ale Carol a Maggie je bohužel zajata a tak začíná přetahovaná o výkupné. Jenže nic nevychází dle plánu a tak se obě ocitají v daleko větším nebezpečí než si myslí. Ale karta se obrátí a jim se podaří lstí nepřítele oklamat a zníčit. 80% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třináctá epizoda byla poněkud komornější, což by mi nevadilo, ale těch vnitřních bojů a pochybností už je na mě trochu moc. Morgan a Gabriel už byli příliš a teď začali tvůrci kazit ještě Carol, na druhou stranu je fakt, že mě pobavila Maggie se svou pastí, to byl světlý bod dílu. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama