Reklama

Reklama

Denise navrhla Rositě a Darylovi, aby s ní šli na výpravu do jedné lékárny. Daryl a Rosita se toho trochu bojí, protože Denise ještě nikdy venku nebyla, ale Denise trvá na tom, že půjde také. Problémy jsou hned na začátku, protože se Daryl a Rosita neumí shodnout, kudy půjdou, takže se skupina rozdělí. Když se pak sejdou, tak už je lékárna blízko. Denise to odhadla správně, obchod byl plný léků. Rosita a Daryl sbírají léky, ale od Denise nic nechtějí. Denise si chce dokázat, že je taky odvážná, takže jde po zvuku mrtváka, který je někde v obchodě. Denise se nic nestane, ale uvidí náznaky mrtvého dítěte a šokuje ji to. Rosita a Daryl ji před realitou varovali. Domů jdou všichni stejnou cestou a Denise v jednom z aut zahlídne lednici, takže pro ni jde, ale je tam mrtvák. Denise ho zvládla zlikvidovat, ale bylo to velmi riskantní, což naštvalo Daryla i Rositu. Denise na ně pak křičela, že oni riskují pořád, tak proč se na ni zlobí. Také jim řekla, že jí Daryl připomíná mrtvého bratra a že by jednoho dne chtěla být jako Rosita. Denise si také myslí, že je Rosita poprvé v životě osamělá, a proto ji vzala s sebou.
Uprostřed proslovu ale někdo zasáhne Denise šípem do hlavy a ona okamžitě umírá. Jsou to další muži od Negana a vede je muž, se kterým se už Daryl setkal. Muž mu tehdy ukradl motorku. Zachránci zajali i Eugena, který byl na obhlídce s Abrahamem, ale dvojice se pohádala a Abraham nechal Eugena samotného. Nyní se ale Abraham vrátil a s jeho pomocí vyvázli jeho kamarádi živí, tedy kromě Denise. Eugene je ale postřelený a musí okamžitě do Alexandrie. Rosita dokázala Eugena ošetřit a Abraham pak uznal jeho schopnosti bojovat. Daryl je ze smrti Denise zničený a vyčítá si, že muže tehdy v lese nezabil, když mohl. Na konci dílu vidíme, že Tobin našel dopis na rozloučenou, který mu nechala Carol, se kterou žil. Carol prý všechny miluje a musela by pro ně zabíjet, a to už nechce, takže proto odešla. (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto byl vcelku nudný díl, který zkombinoval hru na city s čekáním na to, kdy dojde k evidentně nevyhnutelné tragédii. Jaké bylo mé překvapení, když k ní skutečně došlo. ()

Reklama

ViktorS 

všechny recenze uživatele

Seriál má zjavne problém nechať zomrieť jednu z hlavných postáv a namiesto toho necháva zomierať tie vedľajšie. To ma trochu mrzí, pretože seriál takto prichádza o ten vývoj postáv v post apokalyptickom prostredí, ktorý v ňom v  prvých sériach bol. Nie, že by sa teraz postavy nevyvíjali, ale akosi potom nie je priestor na tie ostatné. Chcem tým povedať, že mi príde zlé, keď seriál v jednom diely začne rozvíjať charakter nejakej postavy aby sme k nej niečo viac cítili a nakoniec ju v tom istom diely nechá zomrieť. Takto to emocionálne nemá vôbec dosah na ďalšie diely. A to ma práve aj za tú postavu mrzí. Je to len zbytočná nasilu strata, so snahou dostať z diváka aspoň nejaké emócie, ale len pre ten jeden diel. Áno, máme hlavné postavy, máme ich radi, ale ich strata by mala oveľa väčší emočný význam, než strata vedľajšej. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pochůzka pro zásoby se trochu zvrtla. Objevil se blonďatý blbeček kterýho naverboval Negan. Došlo k další ztrátě a Carol učinila zásadní změnu. Tady je vidět jak se seriál mění. S příchodem neskutečně odporného zmrda (promiňte mi to slovo) Negana jde do pozadí apokalypsa a začíná se bojovat proti živým. Nemaj bejt všichni tuhý? Je jasný, že přežilo hodně lidí a začali se paktlovat a seskupovat, jsou tak silnější. Ale války mezi frakcemi, to mi prostě moc nesedí. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když už si člověk myslí, že je vše v pohodě a že ho nemůže nic dalšího překvapit, tak příjde další nečekaný zvrat! Tentokrát se Daryl s Rositou vydají pro léky, kdy jim asistuje lékařka, která je k této cestě přemluvila... Jenže nástrahy zombie světa jsou stále aktuální... 90% ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama