Reklama

Reklama

Tobin našel dopis na rozloučenou od Carol, která se rozhodla odejít z Alexandrie, aby už nemusela zabít pro ty, které miluje. Rick a Morgan odjeli, aby ji našli. Velmi brzo narazili na dvě nabouraná auta. Jedno patřilo Carol a druhé Zachráncům. Carol je zabít nechtěla, ale oni ji nedali na vybranou. Od aut vedou stopy Carol a je vidět, že krvácí. Ricka a Morgana sleduje zraněný Zachránce, který se chce pomstít. Podle všeho Zachránci vědí, kdo je napadl a kde Rickova skupina žije. Rick a Morgan se při hledání baví o tom, že je dobré nezabíjet lidi, když nečekaně narazí na nějakého muže, který se brání mrtvákům. Muž chce před Rickem a Morganem utéct, ale Rick se ho pokusí zastřelit. Morgan Ricka zastavil a pak se mu přiznal k tomu, že v Alexandrii držel jednoho z Vlků. Podle Morgana je dobré lidi nezabíjet, protože nikdy nevíš, kdy ti v budoucnosti pomohou. Morgan pak řekl Rickovi, ať se vrátí domů, kde ho potřebují. Rick se tedy vrátil, ale Morgan pokračuje v hledání Carol. Pokud by se Morgan nevrátil, nemá ho Rick hledat.
Z Alexandrie odjel i Daryl, který se chce pomstít za Denise. Za Darylem vyrazili Glenn, Michonne a Rosita. Skupina Daryla sleduje, ale když ho dostihne, tak se rozdělí. Rosita a Daryl chtějí pomstu, Glenn a Michonne se musí vrátit domů, protože Zachránci mohou kdykoliv zaútočit. Glenn a Michonne jsou ale cestou zpátky přepadeni a uneseni. Darylovi se podaří je najít, ale Zachránci dostanou i jeho a Rositu. Dwight, který tuto skupinu Zachránců vede a který Darylovi ukradl motorku, po Darylovi vystřelí a vidíme krev. Na konci dílu vidíme, že se Maggie nechala od Enid ostříhat, ale pak začala mít velmi silné bolesti. A ve městě není žádný doktor. (TV Prima)

(více)

Recenze (11)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl jako by nezapadal do série WD. Nelogické chování ústředních postav je úplně mimo mísu a místo toho aby bránili Alexandrii, tak se každej vydá na výlet (protože jsou tupci s velkým T) a ostatní běží za nimi.... Opravdu velké zklamání, ale i scénárista má špatné dny a tak jen doufám, že to byl jen jeden z mála! Jediné plus dávám za poslední půl minutu, kdy přišel zase jeden šokující záběr! 75% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdá se mi, že se seriál tvůrcům pomalu ale jistě vymyká z ruky, chování postav nedává smysl, logika si dala pauzu a už zase někoho zajali. Chápu, je to už šestá sezóna, ale jestli už došly nápady, možná přišel čas na definitivní závěr. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád to samý dokola, někoho zajmou, ty se z toho dostanou a znova. Všichni se příhodně potkaj v lese zrovna ve chvíli, kdy jsou jejich kámoši zajatý a Rick, kterej by měl správně jakožto leader bejt v Alexandrii a připravovat lidi na boj s Neganem (jestli teda někdy v tom seriálu vůbec bude, protože to protahujou af, asi chtěj mít svejch 16 epizod), vydává se na dobrodružnou výpravu za Carol, která má asi tak milion duševních poruch a mění se jí nálada každou minutu. ()

misstake

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To zas byl díl... Stupidní a nelogické jednání, které postavy opět dovádí do záhuby, ale na druhou stranu vytváří napětí, kvůli kterému se na seriál díváme. Carolino chování absolutně nezapadá vzhledem k tomu, co dělala doposud a to, jak se všichni vydají hledat Carol a Daryla, to je no comment stupidita. Takže vítejte v pasti. Nicméně poslední minuta je jeden z pětihvezdičkových okamžiků, kvůli kterým Walking Dead milujeme. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja mam tyhle odpočinkový epizody rád. Je cas se pozastavit, pokecat, vnímat ten svět a když se jde pro zásoby, nebo se hlídá na nějaké strážní věži tak je hlavni devizou zombie. ()

MrEddie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na této, totálně nelogické epizodě, je dobrý pouze úvod, kde vidíme Maggie a Glenna ve sprše. A podmanivá píseň Johnnyho Cashe. Jinak se to scénáristům vymklo z ruky. Už ať tahle série skončí. ()

Reklama

Reklama