Reklama

Reklama

Živí mrtví - Série 7

(série)
Trailer 1
USA, (2016–2017), 12 h 44 min (Minutáž: 44–62 min)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Andrew Lincoln, Lauren Cohan, Steven Yeun, Michael Cudlitz, Norman Reedus, Chandler Riggs, Danai Gurira, Melissa McBride, Christian Serratos (více)
(další profese)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Rick a spol. byli příliš sebejistí. Teď bezmocně klečí na kolenou a čekají, kdo zemře. Nepřátelští Spasitelé mají výhodu několikanásobně větší přesily. Negan, který je vede, už se rozhodl, koho ubije k smrti hrozivou baseballovou pálkou omotanou ostnatým drátem. Začíná nová kapitola příběhu o Živých mrtvých. Hrdinové se musí vypořádat s další těžkou ztrátou i tím, že teď slouží krutým Spasitelům. Jak se k tomu postaví? Přestože jsou zlomení, v okolním světě objevují nečekaná překvapení. Napětí postupně roste. Připravuje se povstání? (TV Prima Cool)

(více)

Recenze (49)

Fiftis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7.sériu zachraňuje iba Negan, respektíve herec, ktorý ho hrá a to Jeffrey Dean Morgan. Na toho je skutočne radosť sa dívať, ako sa vyžíva vo velení. Inak ale človek nevie ani rozoznať od seba epizódy, v každej je akoby to isté, minimum akcie, na zombíkov zabudnite, tých naplno vystriedali Spasitelia. Už to nieje to pravé Walking Dead ako kedysi. Všetci jazdia na tatrovkách a benzín pravdepodobne tečie v potoku, už je ho zrazu dosť, nie ako v 2.sérií. V domoch tečie pitná voda, lieky nechýbajú. Všetci sú pekne ostrihaní a oholení, len Daryl stále preferuje dobu Hippies. Začína vás okrem Tary nasierať čoraz viac postáv (Morgan, Sasha, Rosita... ). A opäť je to až zbytočne naťahované, celá séria mohla mať 6 častí. (Hodnotenie: Epizódy 1,3,4,7,8,9,10 ***** / 11,12,13,14,15,16 **** / 5 *** / 2,6 Odpad! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7. Séria - 75% Každá séria mi príde síce dosť zaujímavá na to aby som sa nenudil, ale zároveň mi každá ďalšia príde o niečo slabšia. Veľké mínus je príbeh, ktorý sa znovu opakuje a nikam sa neposúva. Naťahuje sa aj dlžka niektorých časti až na hodinu a niekedy je to už fakt zbytočne naťahované. Na druhú stranu tu máme magora v podaní skvelého Jeffreyho Deana Morgana, ktorý jediný túto sériu robí zaujímavou a drží vás v napätí. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi ťažká séria... Mno, strelecké súboje tvorcom TWD absolútne nejdú. Tam sa všetci tí štatisti pohybujú ako polená čakajúce na pokyny z amplióna. My, ako decká, ked sme valili vojnu panelák proti paneláku, sme mali hustejšie akcie. Tiež dať kecy o živote do huby Morganovi nebola zrovna dvakrát výhra rovnako, ako urobiť z modelky Rosity odborníčku na combat systém a výbušniny. To už podľa jej hlasu ľahko odhadnúť, že je tak trochu priposraná pipka. Bol to veľký boj až vlastne po 9. epizódu, kde sa konečne uvoľnilo napätie a vystrelilo trochu pary z pod pokrývky, inak mi išlo hlavu utrhnúť.Postavy sa totiž chovajú, ako neuveriteľní idiotia toporné herectvo im na obľube veru nepridáva. Ale musím priznať, že ten, kto písal scenár , tak má fuckt nervy z olova! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Sedmá série nasadila prvním dílem laťku tak kurevsky vysoko, že si seriál sám sobě znemožnil, se v nadcházejících dílech této laťce přiblížit. Jeffrey Dean Morgan rozehrál s našima miláčky opravdu hodně vysokou hru. Divím se, že se členové různých menšin ihned po první epizodě nezačali bouřit. Jako první ochutnal Lucile zrzoun a hned po něm nedopatřením i rákosník. Zde seriál vystřílel celý svůj zásobník a se zármutkem v srdci musím napsat, že následující díly za moc opravdu nestály. Seriál se rozdělil na více dějových linek, z nichž některé byly bohužel krajně nezajímavé. Osobně mě třeba nezajímal osud Meggie, a to nejen proto, že se ostříhala a vypadá nyní jako 3.14ča. Největší podpásovkou byl však díl číslo 6. Musel bych zapátrat opravdu hodně v paměti, kdybych chtěl vylovit díl, který byl srovnatelně debilní. Zřejmě bych se dostal někam do druhé série na Herschelovu konverzační farmu. Naštěstí, hned po tomto omylu, který už doufám nebude nikdy zopakován, následovaly dva luxusní závěrečné díly první poloviny série. Na věčnost se odebraly další krajně otravné postavičky, což mě vždy potěší. Začínám mít Negena velmi rád. Seriál byl poté zakončen očekávaným vzbouřením se, které mělo nalákat na druhou půlku. Zatím nechám hodnocení na 4 hvězdách, protože v seriálu bylo více debilních dílů než bývá zvykem a než by bylo zdrávo. Druhá polovina série odstartovala velkým lákadlem - povstáním. Povstání se bohužel pouze chystalo, a tak na diváky čekalo několik brutálně nudných a nekonečně ukecaných dílů. Zombíci se ze seriálu takřka vytratili a následovala jeden vypomínkově-melancholický díl za druhým, až mi to celé nápadně připomínalo nevydařený a všemi nenáviděný spin-off. Smutné na tom je, že se divák z konverzačních dílů nedozvěděl nic více, než že je seriálový Ježíš buznatrix. Těch příprav na závěrečný hodinový díl bylo tolik, že jsem očekával brutální nářez alespoň ve finále. Ten naštěstí přišel a dokonce připravil pro diváky velmi překvapivý zvrat. Jen mě zarmoutilo, že boj proti přesile nepřinesl více obětí - to bylo malinko trapné. Celkově ovšem nemohu pozapomenout na brutálně kolísavou kvalitu dílů napříč sérií, a proto ji jako celek hodnotím pouze 3 * a pevně věřím a doufám, že následující série naváže hodně vysoko. Seriál žalostně postrádal více překvapivých úmrtí. Obsahuje milion postav, které nikoho nezajímají a na jejich dějové linky se soustředil namísto toho, aby jednu postavu za druhou posílal na věčnost. To bych si žádal do příště zlepšit. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel, absolutně zatím nejhorší série. Negan, úplně zbytečná postava, vsunutá někam, kde si udělal svůj vlastní děj a zombie apokalypsa jde rázem stranou. Ulízlej a vyhublej chcípák, který když mluví, se tam pohupuje jak dement a myslí si, jak děsně není cool. Ze seriálu o mrtvých stane kovbojka. Z Ricka, který vždycky bojoval a vždycky vyvázl, se stane uchcan. Tato série nemusela vůbec být. Až na pár dílů, velké zklamání. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Negan. I přes přítomnost jedné z nejzajímavějších postav celého seriálu a strhující velmi drsný úvod je tato série zatím nejslabší. Celkově táhlé bez výraznější gradace a s odfláknutým vyvrcholením bez výrazné satisfakce. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá sezóna mi jasně dokázala, že to jde se seriálem hodně z kopce. Všechno, co mě bavilo na výborné první řadě je pryč, ději chybí dynamika, všechno se utápí v neustálém filosofování, logika si bere až příliš často kuřáckou pauzu, scénáristé mnohdy popírají sami sebe, kvůli tomu přestávají platit pravidla pro nemrtvé, která sami nastavili, a příběh se tak zvolna mění ve frašku. Negan, nadějná nová postava, se chová naprosto stereotypně, po dvou epizodách už nemůže přinést nic nového a Rick je zralý na to, aby ho někdo vyvedl za barák a zkrátil mu utrpení. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„We'll win, but we need to wait for the right moment... or create it... together.“ Toho čakania bolo v siedmej sérii THE WALKING DEAD veru dosť. Tým nemám na mysli to, že by postavy v seriáli na niečo čakali, ale skôr to, že ja som sa nemohol dočkať, kedy už celú sériu konečne dopozerám. Je veľmi viditeľné, že pán Darabont si dal od oživlých mŕtvol na chvíľu pauzu a preto nebola celá táto séria vytváraná pod jeho taktovkou. A prečo je to vidno? Dej sa vlečie pomaly ako školský rok :D, postavy sú plné nezmyselných myšlienok a často medzi sebou vedú veľmi zbytočné rozhovory. Siedma séria je tiež zatiaľ zrejme najukecanejšou zo všetkých... Jediným svetlým bodom je charizmatický Jeffrey Dean Morgan alias NEGAN, ktorý podľa mňa celú sériu svojim spôsobom zachránil. V prvej epizóde sa dozvedáme, koho si Negan vybral za svoju obeť, potom nasleduje niekoľko veľmi zbytočných častí, pri čom jednej som bol dokonca nútený dať 2* :( , vrchol série prišiel opäť v ôsmej epizóde (chvalabohu), no a potom sa to celé opäť spomalilo. Siedmu sériu už nezachránila ani finálna bitka, pri ktorej som mal, absolútne nečakane, husiu kožu :O . Celý čas som čakal na poriadnu akciu a konflikt a dúfal som, že v posledných častiach sa tak aj stane, no tvorcovia sa rozhodli ponechať tejto sérii otvorený koniec. Všetok materiál, ktorý bol v siedmej sérii obsiahnutý, by sa podľa mňa vošiel tak maximálne do ôsmich štandardných epizód! No, už musím len dúfať, že ôsma séria prinesie niečo lepšie a bude sa niesť v znamení Neganovej porážky... „It's time to fight!“ ()

vurhor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá série The Walking Dead pravděpodobně vejde do mého podvědomí jako jedna z nejdepresivnějších sérii všech dob. Však kdo by se tomu po onom vynikajícím, ale opravdu krutým prvním díle divil, hmm? Osobně celou sérii chápu jako takovou velkou expozici a build up. Objevují se nové postavy a komunity, které nám musí být nejdřív náležitě představeny, přičemž teprve potom (8. série) se s nimi bude důkladněji pracovat. Proto ty stížnosti, že se jedná o pomalou a utahanou sérii, jsou asi pravdivé, nicméně v rámci oné expozice podle mého naprosto pochopitelné. Nedá se však říct, že by to bylo nudné, na scéně je zde totiž nový velký záporák, který má styl a charisma jak blázen. A byť je to strašná zrůda, rozhodně s ním není nuda. Každopádně Walking Dead dodnes zůstávají jedním z nejchytřeji napsaných seriálů současnosti, a byť už se delší dobu obávám o jeho budoucnost, furt si v rámci atmosféry, napětí a chytlavosti drží skvělou lajnu. A vzhledem k poslednímu dílu 7. série očekávám příště pěknou dávku husin! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá sezóna seriálu „The Walking Dead“ je za mě zlepšení oproti předchozím třem sériím, posun zase o něco nahoru. Jsou zde skvělé drsné scény, výborné souboje, jen ten tygr je v některých chvílích prostě digitální. Jasně, on je takový asi furt, ale chvílemi je to moc znát. Ale je zde množství nových postav, z toho většina i zajímavých. Za mě povedená sezóna, po delší době. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Negan celou sérii oživil, jeho postavu miluju, je to skvělý záporák, který to má ale v hlavě srovnaný a umí myslet a občas se i smilovat...dobře až na Glenna, naprosto srdceryvný díl, kdy jsme si vyplakala oči a Negana jsem nenáviděla, ale to jeho pískání, neodolatelný úsměv a Lucille, tomu se prostě nedá odolat. Kvalitu a sledovanost seriálu zvedl alespoň o 30%, nebo za mě tedy ano. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7. série se probírá po nejvíce šokujícím díle v historii TWD a začíná pěkně bolestně. V této řadě se hlavně seznamujeme s novými komunitami, které jsou stejnými otroky Negana jako Alexandrie. Smrtí přibývá, naděje ubývá a Rick se snaží smlouvat ostatní komunity k boji proti Spasitelům. Proto je tato série opravdu výjimečná hlavně svým čím dál depresivnějším podtónem. Poslední díl byl podle mých představ, ale mohl být trošičku akčnější. Ale jinak spokojenost. ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série je jako houpačka. Jednou je naprosto dokonalá epizoda, jednou je slabší. Negan celý seriál uživil a velmi jsem si ho oblíbil. Slabší série, ale za to mohou nudné a natahované epizody. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulé sérii, která mě spíš zklamala a nudila, přišla velká změna. V první řadě zmíním záporáka, který je prostě skvělý a nešlo si ho i přes jeho nejsvinštější charakter za celé TWD vůbec neoblíbit. Zbytek obstarala opět hromada napětí, v první polovině i beznaděj, a samozřejmě zajímavé zvraty. Jen tu byla opět spousta protahovaných proslovů a ne každý díl bych hodnotil úplně na jedničku. I tak, jsem ohromně spokojen, i když vím, že se další sezóny dočkám až hodně za dlouho. 90% ()

Reklama

Reklama