Reklama

Reklama

Tara a Heath se dostali při hledání zásob až na pobřeží, kde je rozdělili mrtváci. Tara se málem utopila v řece, ale pak ji zachránila dívka z jedné osady, kde Tara není moc vřele přijata... Na začátku dílu vidíme, jak dvě dívky na pobřeží moře objeví skoro utopenou Taru. Malá dívka jí chce okamžitě zabít, ale ta starší ji zastaví a odtáhne Taru do stínu. Dívka se později k Taře vrátí a donese jí vodu a nějaké jídlo. Tara předstírá, že spí, ale hned jak je dívka dostatečně daleko, tak začne pít a jíst. Tara pak dívku sleduje a brzy se ocitá v osadě uprostřed hustého lesa. V osadě jsou jen ženy a ze začátku o Taře nevědí, ale jakmile jí zahlédnou, začne boj. Taře se daří před kulkami unikat, ale pak ji jedna z žen dostihne. Tara souboj vyhraje a ženu omráčí, ale nakonec je stejně zastavena tou malou dívkou, která jí chtěla zabít už na pláži. Tara je zajata a tři nejvýše postavené ženy mají poradu ohledně její budoucnosti. Společenství vede starší žena jménem Natania, která Taru zpovídá. Tara ženám lže o tom, odkud přišla a co dělala, jenže ženy to poznají, ale to zatím Tara neví.
Večer je Tara přizvána k večeři, u které je i Cindy, dívka, která už Taru několikrát zachránila. To ona jí donesla na pláž vodu a rybu. U večeře ženy Taře řeknou, že vědí, že jim lže, Tara jim tedy poví pravdu. Ženy ale poví pravdu jako první. Kdysi žily jinde, ale dostaly se do sporu s jinou skupinou a ta jim zabila všechny muže starší 10 let. Ženy se pak jedné noci sebraly a utekly k pobřeží, kde našly malou skupinu domů, ze kterých si vybudovaly svoji osadu. Ženy jsou ale nyní velmi opatrné a prakticky každého zabijí, Tara je výjimka. Natania toho večera Taře nabídne, aby zůstala v jejich osadě, ale Tara to odmítne, prý musí domů za svojí skupinou. Ženy se z jejího vyprávění dozví o Zachráncích. Natania chápe Tary postoj a přistupuje na její nabídku o možné spolupráci mezi skupinami. Dalšího dne Tara vyráží se dvěma ženami na cestu domů, při které mají najít i Heatha. Už po chvíli ale ženy začnou po Taře střílet. S jednou z nich se Tara popere a ta žena jí řekne, že její skupina už dávno nežije, protože Zachránců je mnoho, to oni jim zabili všechny muže. Tara chce i tak domů a opět jí pomůže Cindy. Cindy dovede Taru až k mostu, kde se s Heathem rozdělili při hledání zásob. Tara slíbila Cindy, že nikomu o jejich osadě neřekne. Když Tara překročila most, očekávala, že mezi mrtváky najde Heatha, ale on i auto byli pryč, takže Tara doufá, že je v pořádku. Tara se po dlouhé cestě dostala domů, ale tam se dozvěděla o všem, co se stalo. Rosita Taru zpovídá, zda na svých cestách nenarazila na místo, kde by měli dostatek zbraní, což Tara narazila, ale Tara dodržela slib a o přímořské komunitě nikomu neřekla. Zatím nevíme, zda se Heath taky vrátil do Alexandrie. (TV Prima)

(více)

Recenze (21)

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lesbička Tara bola s černochom s dredami, Heathom, na akejsi MISII, pričom nemajú ani páry, čo sa tam medzičasom stalo, že Spasiteľ Negan použil svoju Lucille... V úvode tejto nudnej epizódy pozorujem, ako sa Tara ocitá na pláži, ako sa tam dostala, sa dozviem postupne, medzitým zisťujem, že jestvuje ďalšia KOMUNITA, ale len ženská, lebo všetkých chlapov pobil Negan so svojimi kumpánmi. Tam prichádza za nimi nepozorovane, do lesa, kde sa schovávajú... Najprv ju chcú vehementne zlikvidovať, ako nepriateľský živel, pričom neskôr ju šéfka ukecáva, aby s nimi ostala. Neľúbi sa mi, že seriál má takúto kolísavú tendenciu kvality, každej jednej epizódy, lebo vtedy si myslím, že bol scenárista sťatý, ako DOGA ! Tara nie je zrovna postava, ktorá by ma zaujímala, a pokiaľ je čisto SAMA, je to viac - menej, UTRPENIE ! ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tara mě zajímala možná v její první sérii, ale pak ji scenáristé tak brutálně odsunuli na vedlejší koleje, že nemá cenu ji najednou dávat prostor, a to říkám, přestože ji mám rád. Epizoda má zajímavý nápad, ale ztrácí balanci mezi důležitými dialogy k zamyšlení a nějakou tou akcí, která by takhle dlouhý díl posunula vpřed. Prostě to fakt nevyšlo. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mesto žien je najnezáživnejšou epizódou, akú som v rámci seriálu Walking Dead zatiaľ videl. Neobjavuje sa tu Rick, Daryl, Michonne ani žiadni Spasitelia, nakoľko kompletná minutáž bola tentokrát venovaná postave nezaujímavej a necharizmatickej Tary, prežívajú v pozadí udalostí z predchádzajúcich dielov svoje vlastné dobrodružstvo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když se daří, tak se daří! Předchozí epizoda byla plná nelogičností, tento díl byl od první do poslední minuty nudný a nezáživný. Zpět do děje byla vyplavena postava Tary, která mi nikterak nechyběla a jejíž příběh mě opravdu vůbec nebavil. Šlo o typický příklad toho, jak tvůrci natahují příběh na požadovaných šestnáct dílů. Nechce se mi ani věřit, co se stalo ze seriálu, jehož úvodní sezóna mě tak bavila. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslela jsem, že otravnější díl než s tím králem a tygrem už snad ani nemůže bejt, ale tohle bylo hotový peklo nudy. Uprostřed epizody jsem si musela dát pauzu a nabrat odvahu dokoukat to do konce. Postavy Tara a Heath mě absolutně nezajímaj, stejně tak jejich příběh. Nemaj žádnej specifickej charakter, který by byl zajímavý, prostě nevidím důvod proč jim dávat samostatnou epizodu. A to s tou ženskou osadou vypadalo jak z nějakýho béčkovýho filmu od Disneyho. ()

Nikar 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z nejlepších dílů 6. série. Konečně jsem se dočkal mé milované Tary! Sice zde kvůli těhotenství trošku přibrala, ale to nevadí, stále je to dobrosrdečná frajerka, která nejde s davem a uchovává si svoji podstatu. 90% ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

One girl show. Tento díl se mi líbil, nechápu vůbec hodnocení. Tara je jednak skvělá, epizoda byla napínavá i akční a pro příběh podstatná, protože se objevila další teoreticky spojenecká skupina amazonek s plnou zbrojnicí a já doufám, že seriál půjde tímto směrem. Směrem takovým, že se všichni spolčí, vznikne aliance a společně nakopou Negana do koulí. Chci aby držkou ryl zem a když už válka, tak pořádná. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WHAT. THE. FUCK. Né, vážně. Věděl jsem že jde o jednu z nejvíce nenáviděných epizod. I tak jsem čekal alespoň mírný nadprůměr. Ale že půjde o extrémně zábavnou, napínavou, a parádní epizodu jsem teda nečekal. Prostě nechápu v čem jsou díly typu Ranaři nebo tohle, slabé. ()

PrincBastard 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lesbička Tara je zpět a i přesto že řádí apokalypsa, tak se ji nějak podařilo přibrat na váze(myšlenka na začátek). Tento díl bude mít průměrné, nebo dokonce nízké hodnocení, ale je to přesně ten díl, který kdyby nebyl, tak zase jsou všichni nespokojeni. Kladla by se otázka co se s Tarou stalo? Žije?....Díl byl sice nudný, ale Taru jsem cca 3-4 díly vůbec nespatřil a zajímalo mě co se s tou uličnicí stalo. Pár scén je dobrých, ale spíš jen průměr ale to jsme u TWD asi všichni zvyklí. Počkáme na velké finále, zda se Alexandrie,Hilltop a Království spojí v jednu armádu s tigrem aby nakopali Spasitelům prdel. Myslím že, Dwighta Negan už taky pěkně s*re. Počáme na další díl s Carlem a Ježíšem....PEACE ()

Cimason odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší ze všech dílů, pohled na tu lezbičku 50 minut v kuse jsem málem psychicky nedal. Humus. Doufam, že v příštích dílech se to už nebude opakovat a více se zaměří na Negana. ()

Reklama

Reklama